View Full Version: Yu Hihome

Death And Hopes > Hahmopyynnöt > Yu Hihome


Title: Yu Hihome


Yu-chan - October 15, 2008 03:08 PM (GMT)
Nimi: Yu Hihome

Kutsumanimi: Yu tai Yu-chan

Ikä: 14

Sukupuoli: Nainen/tyttö

Tupa: rohkelikko

Sauva: Yun sauva on musta ja siitä roikkuu jänniä naruja ja ketjuja.

Laji: Vamppyyri ( jos ei kelpaa vamppyyri ni voi se olla haltijakin)Puolue: Yksinkulkija

Perhe: Perhe kuollut

Lemmikit: ei ole


Ulkonäkö: Yulla on mustat pitkät hikset jotka ovat yleensä kahdela ponnarilla kiinni. Yulla on viinin punaiset silmät jotka hohtavat verenpunaisina aina kun tämä haistaa jossain veren. Yu pitää melkein aina reikäisiä sukkahousujaan ja mustaa mekkoaan. Mekko on edestä lyhyt eikä yllä polvien yläpuolelle mutta takaa se on pitempi ja yltää melkein nilkkoihin. Mekossa on hieman ylipitkät päistä löysät hihat ja käsivarren kohdalla niissä on jänät nahka nyörit. Mekon kaulus on poolo paitamainen ja siinä on 3 samanlaista nyöriä kun hihoissa mutta paljon pienempiä. Kauluksesta roikkuu iso hopea rengas ja siitä kolme ristiä. Yu käyttää pitkävartisia kenkiä joissa on hieman korkoa. Hänellä on aina mukanaan äidiltään saama medaljonki.

Luonne: Yu on melko itsekäs ja itsekeskeinen. Hän ei ajattele paljon muita ja on aika tyly. Yu on melko väkivaltainen ja siksi hänellä ei ole juuri ystäviä. Todellisuudessa tyttö on todella yksinäinen, surullinen ja kiltti muttei halua näyttää heikolta. Hän inhoaa itseään juuri sen takia. Yu näyttelee vihaavansa kaikkea ja kaikkia jotka asettuvat sen tielle. Hän näyttää melko vahvalta muttei todellisuudessa ole hirveän voimakas. Hän on todella ketterä ja nopea ja se on hänen vahvuutensa. Hän on myös melko sadistinen. Ystävilleen Yu on melko ystävällinen vaikka päästeleekin suustaan kaikkea varomatonta ja saattaa olla väkivaltainen. Hän haluaa myös suojella ystäviään pahalta ja itseltään.

Menneisyys: Yu syntyi köyhään perheeseen keski kesällä. Hänen isänsä oli lähtenyt ennen tytön syntymää joten hänen äidin piti hoitaa Yu ja tämän isoveli yksin. Muutaman vuoden kuluttua Yun isä palasi mutta tämä oli seonnut tai jotain ja tappoi Yun äidin tytön silmien edessä. Sitten isä alkoi kiduttaa Yun isoveljeä huutaen että oli heidän vika että äiti oli kuollut. Mies tappoi Yun isoveljen ja pari tämän ystävää jotka yrittivät autta Yuta ja tämän isoveljeä pakenemaan. Yun mies säästi ja kidutti tätä koko ajan. Tytön ollessa 6-vuotta hän tappoi oman isänsä. Yu lähti omille teilleen ja otti äitinsä medaljongin mukaansa. Tyttö seikkaili ympäri maailmaa yksin ja hänellä oli hauskaa. Yun ollessa 10-vuotias eräs mies kidnappasi tämän ja alkoi kiduttaa tätä. Tyttö sai syödäkseen vain raakaa lihaa (tässä syy miksi Yu on kasvis-syöjä..) ja juotavakseen pelkkää kuravettä. Yun ollessa 12-vuotias hän pääsi jotenkin pakenemaan ja sai tavaransakin mukaansa. Parin kuukauden kuluttua Yu palasi kostamaan miehelle ja tappoi tämän. Sen jälkeen Yu on ollut kauhean sadistinen ja epäluottavainen kaikkia kohtaan. Nykyään hän liikkuu yksin jossain päin saaria.


Erikoisominaisuuksia: Osaa puhua kärmeskieltä. Silmien väri vaihtuu veren hajusta.

Taidot: Yu on aika nopea ja ketterä. Taistelun tullessa hän saattaa olla melko väkivaltainen ja veren himoinen. Huonoja puolia Yussa on se että hän on nin itsekeskeinen ja ilkeä. Häneen on vaikea tutustua yms. Ystävät ovat myös hänelle heikko kohta. JOskus jos joku hänen ystävistään (jos sellaisia on) on pulassa Yu saattaa mennä ja puolustaa tätä niin paljon että oma henki on mennä. Eli hän asettaa ystäviensä hengen omansa edelle. Yu on myös kasvis-syöjä. (syy menneisyydessä..)

Pelaaja: Yu-chan

Sähköposti: Miziru_@hotmial.com

Yu-chan - October 16, 2008 04:59 PM (GMT)
Kyseessä on siis hahmopyyntö..

Katzi - December 16, 2008 09:37 AM (GMT)
Hyväksytty (: Voit rekisteröityä. Laita esittely sille kuuluvalle alueelle, ja lue vielä säännöt tuolta Nippelitietoa osuudesta. Sitten voitkin alkaa pelaamaan.

Ja anteeksi vielä, että vastaus kesti :>

Lämpimin Terveisin & Tervetulo-toivotuksin
~Katzi, Admin~
Hosted for free by zIFBoards