O tiganca ipocrita ajunsa jurnalist in masinile se, Roxana Iordache
Katrina
  Posted: Sep 26 2008, 05:06 PM

Licentiat

Group: Members
Member No.: 14

Se pare ca ipocrizia unora nu mai are limite, chiar a devenit o virtute, in mijlocul pseudo-intelectualilor din Romania. Sa luam exemplul unei pseudo-jurnaliste, Roxana Iordache, care s-a laudat ca a scris la Romania Libera, Ziua, etc., care a devenit mare monarhista, lucru simplu de constatat pe blogul ei. Cu toate declaratiile ei de dragoste pentru monarhie, tot n-a reusit sa-si schimbe mentalitatea de comunist egalitarist :

"Roxana Iordache: „Aş vrea să-l văd pe preşedintele Băsescu, cu odraslele lui de bani gata, care cheltuie într-o săptămână, cât venitul pe 10 ani al unui pensionar minim, cum se descurcă o lună de zile cu o pensie medie. (…). Cu cât costă o sticlă de whisky pe zi pentru Băsescu, un biet pensionar poate supravieţui o săptămână.“ (…) („Ziua“, „Pensia minimă, o sticlă de whisky pentru Băsescu“, 13.07.2007).(...)"

Adica pe ea o doare-n gaoz cat cheltuie presedintele tarii sau oricare alt personaj care are bani. Daca oamenii cu bani isi permit sa bea whisky, bravo lor, ce-ar fi vrut aceasta ignoranta, sa bea presedintele, rachiu de drojdie ca ultimul rupt in c.ur ?
N-am citit nicio fraza asemanatoare la adresa regelui care traia in castel in timp ce batranii nici macar nu aveau pensie, iar cei care munceau erau exploatati ca sclavii. Daca n-a scris-o este pentru ca-i o ipocrita ordinara.
De cand un om cu bani trebuie sa traiasca in lipsuri ca si un amarastean, numai ca sa-i dea fufei satisfactie ?

This post has been edited by Katrina on Sep 26 2008, 05:07 PM
Sen
Posted: Sep 26 2008, 05:27 PM

Master

Member No.: 7

WOW ! WOW ! WOOOOOOOOOOOOW !

Sunt sigur ca daca privesc inregistrarile din timpul Revolutiei voi observa ca "pensionarii cu pensie medie" au iesit in strada sa schimbe sistemul acum 18 ani, banuiesc ca au stiut ca asta inseamna pierderea beneficiilor oferite de comunisti, nu ? Pai si atunci ?
Privind spre Gigi Becali, un cioban care a ajuns sa aibe sute de milioane de euro, imi permit sa spun ca fiecare persoana a avut sansa sa faca la fel...Gigi e un tampit, un cioban, deci daca un cioban a reusit atat de bine ma aventurez sa spun ca aia care n-au facut bani dupa '89 trebuie sa fie oligofreni, puturosi sau aurolaci, alta explicatie nu exista.
Deci, pensionarii astia ce plm au facut toata viata ? Ce au facut dupa 1989 ? Ah, si-au vandut apartamentul sa faca afaceri cu firmele lui Ratiu si au pierdut totul ? Pai si ce sa le fac eu ? Puteau sa-si vanda apartamentul acum cativa ani cu minim 100.000 de euro si sa traiasca boiereste

Ma intreb cati bani face Roxana si ce procentaj din venit il cheltuie ajutand pensionarii ? Vai, ce maretz, ce frumos, ce caritabili suntem toti cand e sa fim generosi cu banii altora, cand ne dam cu parerea despre ce trebuie sa faca ALTII cu banii, nu ?

Intreb si eu de curiozitate, dar REGELE de ce nu isi vinde colectia de masini sa ajute saracii ? Dar domeniul Peles, de ce nu il transforma intr-un azil de batrani ?

This post has been edited by Sen on Sep 26 2008, 05:28 PM
Katrina
Posted: Oct 4 2008, 01:23 AM

Licentiat

Ce ma satisface, este faptul ca Ca.cat Nour este contrazis de un pensionar de-al lui din Romania, de pe blogul tigancii Roxana Iordakis, care considera ca Amerika a fost salvata de idioata Sarah Palin, care a facut lobby pentru adoptarea legii transferului datoriei jigodiilor in contul fraierilor. El care-l injura pe Maesreul Sen pentru adevarurile pe care le afirma pe forum, a ajuns sa fie de acord cu el fara sa-si dea insa seama. Asa Ca.catule Nour din Sinaia, pana la urma te vei convinge cat sunt de inteligenti "dujmanii" tai si cat sunt de imbecili amici tai din Intersectie...Hahahahahahahah!!!!
Sen
Posted: Oct 4 2008, 04:09 AM

Master

Member No.: 7

QUOTE (Katrina @ Oct 4 2008, 01:23 AM)
Ce ma satisface, este faptul ca Ca.cat Nour este contrazis de un pensionar de-al lui din Romania, de pe blogul tigancii Roxana Iordakis, care considera ca Amerika a fost salvata de idioata Sarah Palin, care a facut lobby pentru adoptarea legii transferului datoriei jigodiilor in contul fraierilor. El care-l injura pe Maesreul Sen pentru adevarurile pe care le afirma pe forum, a ajuns sa fie de acord cu el fara sa-si dea insa seama. Asa Ca.catule Nour din Sinaia, pana la urma te vei convinge cat sunt de inteligenti "dujmanii" tai si cat sunt de imbecili amici tai din Intersectie...Hahahahahahahah!!!!

Ce tampit ! Deci in dreptul postarilor mele imbecilul face pe nebunul dar pe alte forumuri este de acord cu puncte de vedere similare cu cele exprimate de mine ! Ce handicapat !
Tampit, batran, chel, impotent, pocit, fraier, ratat,ingropat in datorii,terminat, cu nevasta aratand ca un porc si doi avortoni ratati dintre care unul homalau...ce naiba sa te astepti din partea lui, sa fie un om normal si echilibrat, sa imbatraneasca ca Nastase ?

Dar coma de coma este moldoveanca, cica se simte invidiata...da, eu ii invidiez prostia, batranetea, ridurile, dioptriile, grasimea, casa ei mai mica decat garajul oricarui american care se respecta...o invidiez ca s-a dus sa vada Parisul si si-a luat Toyota pe banii proveniti din asigurarea pe viata a socrilor, deh, minte de moldoveanca tampita, in loc sa faca ceva inteligent cu banul proasta in baga intr-o masina.
CLIO
Posted: Oct 4 2008, 07:08 AM

Master

Member No.: 15

"Sen", am auzit ca mata era atat de batrana incat nu mai avea decat 3 fire de par pe cap!Asa ca nu te mai da tu tanar, sexagenarule!
Numai un bosorog ca tine vede pe altii mai batrani !
Dobitocia voastra.... cati copii ai?
Nu... nu aia facuti in palma si aruncati in..., nu, naturali!
Urla invidia in tine si in bashitul care mai foloseste si nickul Katrina-Kretina!
Cata dobitocie, de mult nu mi-a mai fost dat sa vad!
:wub: :wub: :wub:

--------------------
"Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre."
."In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer"

user posted image
Katrina
Posted: Oct 4 2008, 03:31 PM

Licentiat

QUOTE (Sen @ Oct 4 2008, 04:09 AM)

Dar coma de coma este moldoveanca, cica se simte invidiata...da, eu ii invidiez prostia, batranetea, ridurile, dioptriile, grasimea, casa ei mai mica decat garajul oricarui american care se respecta...o invidiez ca s-a dus sa vada Parisul si si-a luat Toyota pe banii proveniti din asigurarea pe viata a socrilor, deh, minte de moldoveanca tampita, in loc sa faca ceva inteligent cu banul proasta in baga intr-o masina.

Idioata de moldoveanca se plangea pe blogul tigancii ca este racita, ca si cand pe cineva l'ar interesa starea sanatatii mahalagioacei. E capabila de orice ca sa atraga atentia, nenorocita asta. Bleah !!!
Katrina
Posted: Oct 6 2008, 02:11 AM

Licentiat

QUOTE (Sen @ Oct 4 2008, 04:09 AM)
Ce tampit ! Deci in dreptul postarilor mele imbecilul face pe nebunul dar pe alte forumuri este de acord cu puncte de vedere similare cu cele exprimate de mine ! Ce handicapat !
Tampit, batran, chel, impotent, pocit, fraier, ratat,ingropat in datorii,terminat, cu nevasta aratand ca un porc si doi avortoni ratati dintre care unul homalau...ce naiba sa te astepti din partea lui, sa fie un om normal si echilibrat, sa imbatraneasca ca Nastase ?

Nu pot sa cred ca cineva e capabil sa mai coboare, dupa ce ca-i cu creierii la pamanat.....
neveu (Ca.cat Nour, na) spune:

"duminică 5 octombrie 2008 la 2:53:00 am
@ Roxana
Te invidiez pentru fericirea de a fi fost mangaiata de bunci.
Ai mei din partea tatalui au fost prea departe sa sa pot creste cu ei iar cei din partea mamei s-au stins cand mama era o copila."

Unde erau binicii nenorocitului, in India si-i pare rau ca n-a avut cine sa-l invete sa ciordeasca ? pai pe astia nu trebuie sa-i invete nimeni, e ereditar.
AntiKako
Posted: Oct 6 2008, 02:48 AM

Licentiat

Member No.: 16

mai, kakodin kakat,

am dor o nedumerire in ceea ce te priveste:
de ce normalitatea te scoate pe tine din sarite?
esti cumva facut la betie?
purtat de musca dupa peretii de closet in chizda puturoasa a ma-ti?

hai, kaka-ti gura.

--------------------
Boratura de Craiovita, Poponarule de Sencur, Cacanarule Kakodin de Lugos, sa-mi beliti cardezu' ca sa nu va plictisiti!
Sa nu uit:
Borfetley, tu sa le tii isonul inCURajandu-i CA CArmaciu: unu, doi sau trei sau patru lingem pulasi cacatu'
AntiKako
Posted: Oct 13 2008, 09:55 PM

Licentiat

Member No.: 16

am gasit pe net o poza de-a ta
facuta cand erai erai mic sugaci. acum esti mare sugator de cardez,
cica erai necajit ca ti-a luat cineva poola de la bot. aiai de-i sugeai maduvioara.
erai dragalas nu gluma ;)

(Posted Image)

--------------------
Boratura de Craiovita, Poponarule de Sencur, Cacanarule Kakodin de Lugos, sa-mi beliti cardezu' ca sa nu va plictisiti!
Sa nu uit:
Borfetley, tu sa le tii isonul inCURajandu-i CA CArmaciu: unu, doi sau trei sau patru lingem pulasi cacatu'
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
« Next Oldest | Loc de dat din cap | Next Newest »

Topic Options

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1966 seconds | Archive