| · Portal |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
| Pages: (3) [1] 2 3 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Sen |
Posted: Sep 3 2008, 09:31 PM
|
|
Master Group: Members Posts: 1,033 Member No.: 7 Joined: 8-July 08 |
Este un subiect serios pe care din pacate il abordez sumar si in graba, basca distras de melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=WJXUb0GfAoE
Sper ca este clar pentru toata lumea faptul ca “scandalurile” legate de Sarah Palin nu sunt nimic altceva decat un stagiu dintr-o elaborata campanie de manipulare publica menita sa faca vaca populara si sa-i aduca suportul alegatorilor, sa construiasca imaginea unei femei capabile si puternice acestei nimeni in drum iesita din gaura aia de kur numita Alaska. In urma “scandalurilor” din ultimele zile Palin a castigat deja simpatia si suportul bisericosilor, botanistilor si mamelor de curve minore… In ultimele zile Palin a beneficiat de o reclama uriasa care in ochii tampitilor pare negativa, dar nu e asa, pentru ca masina de propaganda americana urmeaza sa sa intoarca totul in favoarea idioatei, pe care in scurt timp au s-o prezinte drept “o femeie puternica, care facut fata atacurilor nedrepte cu inteligenta, maturitate, clasa si fermitate, demonstrand ca este pregatita sa faca fatza oricarei situatii. Palin a demonstrat ca are caracterul si puterea sa negocieze cu situatii extreme, bla,bla,bla”. Si uite asa nimeni asta in drum incapabila sa-si educe copilul urmeaza in scurt timp sa devina o eroina…si daca nu eram eu tu probabil bagai botu’ adanc si definitiv legat de chestiunea abordata, o vedeai pe Palin drept o victima devenita eroina. Acum ca te-am invatat adevarul esti smecher, lasa ca stiu eu, bine, acum fugi prin vecini sa te lauzi cu informatia asta ca sa pari inteligent. |
| Julia |
Posted: Sep 3 2008, 10:10 PM
|
||
|
Student Group: Members Posts: 112 Member No.: 10 Joined: 9-July 08 |
Cineva sa para inteligent repetind ce ai scris tu? Neah....poate gogoman! debil....sau cel putin a freak of nature!......cum ar putea ce scrii tu aici sa para inteligent? Esti cretin? Lasind deoparte faptul ca te bagi in haznaua americana (ca doar asta e America pentru tine) ar trebui sa mai gindesti si si singur....nu sa astepti cu gura deschisa la orice diaree a lui Paul, si dupa ce o mesteci bine sa ne-o servesti noua drept creieri pane! Sa te repezi pe forum cu idei furate, cu pretentia ca sint originale........ Madam Palin nu a fost prima alegere a lui John McCain (sa nu uiti sa-i spui amaritei aleia de prietena a ta, aia jello, cum se scrie John) ...John s-a lasat si tirit, si impins....Mitt sau Joe trebuiau sa fie alegerea lui.....asa, a impuscat si iepurele votantelor lui Hillary Rotten Clinton, si restul de conservatori (vedeti? eu am vrut! dar uite ce face media; o desfiinteaza! si copilul nu a mai putut suferi asta!), si dupa ce madam Palin se va retrage din cursa ca sa isi protejeze fiica, o sa poata sa-l aleage pe Joe. Sau pe Mitt. oricare dintre ei mult mai bun ca alegerea unei necunoscute doar cu scopul sa-i dea un atac de cord lui Mrs. Rotten, la gindul ca alta ar putea sa fie prima femeie presedinte a Americii, si nu ea! Hai, las-o moarta ca nu poti nici macar sa vezi adevarul care se holbeaza la tine de la un inch de plombele area metalice a la Romania. Bati cimpiile cu o energie demna de futut vaca aia de linga tine, de-o numesti "prietena"........era sa lesin de ris cind am citit ca ne-ai comunicat-o si p-asta.......cind mi-am dat seama ca indiferenta forumului te distruge ca personaj! Auzi tu! Sa nu te mai citeasca nimeni.....maxim 8-10 vizionari daca nu iti raspund eu, pe subiect.........asa ca te-ai hotarit sa te lauzi si tu.........balta aia plina de broaste ai curatat-o? Sau innotati in ea amindoi, poetic, dind la o parte matasea broastei si simtind mormolocii somoiog pe linga orificiile 'mneaei? ew! Aveam chef sa spurc; si pe cine altcineva sa gasesc mai bun de spurcat, decit un vechi spurcat? :rolleyes: -------------------- Life is cruising on The Majesty of the Seas!
|
||
| neserios |
Posted: Sep 3 2008, 10:33 PM
|
||||
|
Unregistered |
Putem cadea cu totii de acord ca Sarahutza este "un coup media"? Sen, De ce copiezi tu ca un nerusinat dupa Ron Paul? Hai? |
||||
|
|
| Sen |
Posted: Sep 3 2008, 11:39 PM
|
|
"De ce copiezi tu ca un nerusinat dupa Ron Paul? Hai? "
Neserios, astept sa aduci un link care sa demonstreze ca m-am inspirat de undeva. Nu ca l-am copiat pe Ron Paul, dar te invit sa gasesti un material pe internet din care crezi tu ca m-am inspirat. Nu ma jenez sa afirm ca sunt primul care face publica informatia asta pe internet. |
| Katrina |
Posted: Sep 4 2008, 01:51 AM
|
|
Licentiat Group: Members Posts: 549 Member No.: 14 Joined: 15-August 08 |
Maestre Sen
Mi-am spus parerea si pe un blog.....Cum isi explica unii ca femeia e pro life si isi trimite fiul in Irak sa ucida?. Atat. This post has been edited by Katrina on Sep 4 2008, 01:52 AM |
| Sen |
Posted: Sep 4 2008, 04:05 AM
|
||
|
K...n-are rost sa discutam despre Palin pentru ca se retrage, n-ai auzit ce spune moldoveanca "si dupa ce madam Palin se va retrage din cursa ca sa isi protejeze fiica, o sa poata sa-l aleage pe Joe. Sau pe Mitt". Ma intreb de unde se informeaza proasta, National Enquirer ? K, observatia ta nu lasa loc de comentarii , interpretari, este clar ca nu poti spune ca sustii dreptul la viata si in acelasi timp iti trimit avortonul sa ucida civili in Irak...pro-life si razboiul sunt doua chestiuni care se opun, nu le poti sustine pe amandoua. Pentru mine atat, pozitiile astea care se bat cap in cap sunt suficiente sa ma faca sa n-am respect si interes pentru personaj, ti-am citit comentariile scrise pe blogul Roxei si am ramas socat de imbecilitatea personajelor de acolo incapabile sa-ti inteleaga rationamentul atat de clar si logic. This post has been edited by Sen on Sep 4 2008, 04:06 AM |
||
| Julia |
Posted: Sep 4 2008, 05:49 AM
|
||||
|
Papagal gretos, ce stii tu despre National Enquirer? Se vede ca il citesti. Si ce eforturi am facut sa te trimit la o revista serioasa ca MAD. Airuea! Tu nu te poti ridica la nivelul scriitorilor din MAd....nu esti capabil sa pricepi sarcasmul lor inteligent si adevarurile pe care le spun ei intregii Americi. Tu? Tu ramii naibii sa furi idei de pe forumul lui Ron, si lasa-ne! Pe cine intereseaza ce prostii debitezi tu? Pe mine una, nu. Iar lingaii tai sint fara importanta. Si-au facut toate pseudonimele de ris. Da, "moldoveanca" iti spune parerea ei. Media nu este de partea republicanilor, daca nici asta n-ai invatat, stai aici degeaba. Media o s-o rastigneasca pe Palin. Si copilul ala nu va avea puterea sa reziste, mai ales insarcinata fiind, la stresul de a o fi pus pe mama ei intr-o situatie ca asta. Si atunci Sarah isi va lua jucariile si va renunta pentru acum, mai de buna voie mai sugerat de ai ei. Dar a intrat in colimator, si e destul pentru ea ca de acum incolo sa o urmareasca lumea. Si sigur vom mai auzi de ea pe scena politica. -------------------- Life is cruising on The Majesty of the Seas!
|
||||
| Sen |
Posted: Sep 4 2008, 06:54 AM
|
||
|
Moldoveanco, imi arati si mie ce si de unde am furat ? In rest eu sunt multumit de audienta de aici, nu inteleg ce te f. pe tine grija cata lume ma citeste... |
||
| Katrina |
Posted: Sep 4 2008, 01:12 PM
|
||
|
Licentiat Group: Members Posts: 549 Member No.: 14 Joined: 15-August 08 |
|
||
| AntiKako |
Posted: Sep 4 2008, 02:45 PM
|
|
Licentiat Group: Members Posts: 726 Member No.: 16 Joined: 4-September 08 |
[QUOTE=KaKa,Sep 4 2008, 01:12 PM][QUOTE]
http://www.youtube.com/watch?v=135SdtFzV2U] 'mnezii ma-tii de KaKa, de data asta ai dreptate. cred ca besti beat ca acu doua zile pe jeneu cand ai mancat kakat cu tiriplicu. ka de obicei 'utu-ti 'mnezeii ma-tii de oligofren :angry: -------------------- Boratura de Craiovita, Poponarule de Sencur, Cacanarule Kakodin de Lugos, sa-mi beliti cardezu' ca sa nu va plictisiti!
Sa nu uit: Borfetley, tu sa le tii isonul inCURajandu-i CA CArmaciu: unu, doi sau trei sau patru lingem pulasi cacatu' |
| neserios |
Posted: Sep 4 2008, 02:53 PM
|
||
|
Unregistered |
Katrina, Asta este un paradox evident. A fost evident si pentru bush si pentru McCain. ca doar si el are aceleasi "valori". Srahutza nu numai ca este pro invadarea unui stat suveran si sacrificarea de vieti omenesti, altele decat viata ei desigur, ci este si membra NRA. Singurul fel in care asa ceva poate face sens este in Obiectivism care din start este conflictual, caci interesul meu este potential contrar interesului tau. Prostimea care-si exprima sustinerea pentru aceleasi "valori" se imparte in doua categorii: prefacutii jegosi si spalatii pe creier. A, da s-ar putea sa mai fie o sub-categorie, white trash. |
||
|
|
| Julia |
Posted: Sep 4 2008, 04:42 PM
|
||||
|
Papagalule, eu nu am timp sa scotocesc pe toate forumurile lui Ron sau prin dicursurile lui sa vad de unde iti tragi ideile ca apoi sa vii pe un forum romanesc unde oamenii nu dua doi bani pe ce face Ron, sa le dai drept originale. Eu folosesc o logica elementara ca sa-ti dovedesc ca minti si furi, ca ideile NU sint ale tale. Asa cum ne-ai impuiat capul de ani de zile, America pentru tine este o hazna, si toti americanii sint kakatii plutind in ea. Este imposibil ca tu sa enunti un rationament care ar dovedi ca iti pasa de aceasta tara si de poporul ei. Ca sa il ajuti cu adevarat pe Ron, sau sa suporti cu bani si timp campania lui electorala, in primul rind TREBUIE sa fii cel putin Green Card Holder, sau cetatean american. Altfel este ILEGAL si campania lui poate fi trasa la raspundere. Este obligatoriu ca, daca gindesti singur si vii cu idei originale despre politica Americii si viitorul ei SA ITI PESE de americani, de viata noastra aici, de viitorul nostru. Ori TIE NU-TI PASA, decit in masura in care gasesti noi subiecte de critica si porcaiala obscena. Deci: pe mine nu ma duci tu cu minciuna. Esti un papagal mincinos, care NU este instare de gindire proprie, care fura ideile altora si se da inteligent. Ce pm vii aici sa spui, eu nu stiu. Care ti-e scopul? Sa dai din gura si sa te auzi vorbind, ca altceva nu exista. PS Accept cu mindrie apelativul de Moldoveanca. Degeaba te scremi ca si jello sa insulti moldovenii, vasile! oops! te-am confundat.....sinteti de fapt identici in gindire........ma intreb......oare?............hm.....................Oricum, mama mea a fost moldoveanca si am rude de care sint mindra pe linga Focsani.....deci nu-mi voi renega originile......Si aici ai dat kix, looser! E uimitor cum de fiecare data in anii astia te-ai scremut sa ma insulti, sa minti, sa repeti la infinit aceleasi insulte, aceleasi absurditati, aceleasi fraze tip...........si toate speculatiile tale in legatura cu mine au fost niste minciuni gogonate....Amuzant este ca doar acu citva timp te scremeai sa ma insulti pentru ca as fi pastrat eu mesajele tale din trecut..NOOT!.....dar tu esti disperat sa gasesti poze cu mine si te obsedez mai ceva de cit te-a obsedat SO..........nu ma mindresc cu asta....de fapt imi face sila......yuck! -------------------- Life is cruising on The Majesty of the Seas!
|
||||
| Julia |
Posted: Sep 4 2008, 04:53 PM
|
||
|
Neserios, cine a invadat un stat suveran? Ai od efinitie a invaziei? Dupa criteriile tale nu stiu daca sint o "prefacuta jegoasa" sau o "spalata pe creier" ....(copilaresti notiuni.......crezi ca e absolut ca un prefacut nu se spala si e jegos?.....) Dar stiu SIGUR ca invadarea unei tari (istoria a dovedit-o) presupune controlul armatei invadatoare asupra tarii cucerite.....ori sa gindim putin, mai lasa deoparte sentimentele: -irak isi controleaza singuri petrolul.... -guvernul ales in irak nu este exact ce ar vrea us sa fie.... -us nu profita cu nimic dupa urma irakului.....nici macar banii de reconstructie nu se dau de catre irak....si irakul are un surplus la buget ceva de groaza..... -armata invadatoare e obligata sa respecte toate traditiile, mentalitatile, obiceiurile irakienilor, un total neamestec...... ........nu mai am timp, dar cred ca ai prins ideea....... PS daca madam palin era petnru atacarea irakului si NU isi lasa feciorul sa intre in armata, era o ipocrita....dar pina la urma voi tot ati scos-o o ipocrita: ascultati aici: faceti si voi o diferenta intre lupta ei impotriva avorutului care presupune apararea vietii unei fiinte lipsita de aparare, si luptele intre adulti, unde adultii isi exercita dreptul de a-si alege ce vor ei in viata. (eu personal, sint impotriva reglementarii avorturilor de catre guvern!!!!!) -------------------- Life is cruising on The Majesty of the Seas!
|
||
| Sen |
Posted: Sep 4 2008, 07:23 PM
|
|
Moldoveanco, imi explici ce vrei ca nu mai pricep nimic, te afli in permanenta contradictie. Odata spui ca scriu doar minciuni si tampenii dupa care spui ca ideile mele ii apartin de fapt lui Ron Paul. Deci Ron Paul este mincinos si tampit ?
Odata spui ca nu te intereseaza viata mea dar pe alta parte vad ca esti incurcata in tot felul de analize prapadite incercand sa deduci cum traiesc si care este viata mea, de exemplu te f. grija daca am cetatenie sau doar drept permanent de rezidenta. Ieri "radeai" ca nu ma citeste nimeni dar astazi te balbaind cu stropi si ma intrebi isteric "Ce pm vii aici sa spui, eu nu stiu. Care ti-e scopul? Sa dai din gura si sa te auzi vorbind, ca altceva nu exista". In incheiere vreau sa-ti spun ca ma amuz pe seama excitarii nervoase severe care te stapaneste de aproape 24 de ore, ma pish pe mine de ras cand vad cum ti-ai pierdut din nou complet controlul, tocmai tu, aia care ne anuntai cat de bine te simti in noua vacanta. Esti distrusa psihic irecuperabil sarmana cotoroanta isterica, auzi aici ce probleme te macina pe tine, cica "ce pm vii aici sa spui ? care ti-e scopu?". |
| Julia |
Posted: Sep 4 2008, 07:50 PM
|
||
|
Oare ai prostit de tot? Ca parca totusi aveai glagorie.....obscen, mincinos, libidinos, gretzos, exagerat, arogant, lipsit de orice urma de bun simt te stiam. Dar nu prost.......oare ce se intimpla? Papagal despuiat, daca nu poti citi, nu comenta! Daca citesti si nu poti intelege, ignora! Daca citesti, intelegi dar vrei sa pari destept, nu pretinde ca nu intelegi! -Minciunile si timpeniile sint relativ la mine si la viata mea! -Ideile furate depre polittica americana, sint de la Ron si sustinatorii lui. -ce peezda ma-ti vii aici si care ti-e scopul in cele spuse de tine despre politica americana! Greu? Ce sa-ti fac.....mai simplu de atit nu pot sa-ti explic..... Nu ma intereseaza viata ta.....nu am cerut nimanui poze cu tine, detalii desprre tine, nu m-am dat peste cap sa aflu cien esti cu adevarat, sau unde esti, efectiv nu fac nici macar .01% din ce faci tu in legatura cu viata mea, familia mea, serviciul, casa si prietenii mei!! TU esti cel care aduci vorba despre mine, nu eu despre tine. Eu doar iti raspund....RAR.......foarte rar!.......ca acum de exemplu.....si motivul pentru care iti raspund este ca sa demasc miciunile, exagerarile si aiurelile tale......uneori depasesti orice masura, si ai nevoie sa fii re-adus la origini........ Gresesti, vezi tu? Inca nu sint in vacanta......curind, insa.......a doua pe anul asta.....bojocii tai sint deja vineti de cind speculai ca NU eu am fost in Paris, ci fiica mea a fost!! :D :D :D ......Vezi tu? Eu stiu ca MINTI cind spui ca te amuz......daca te amuzam, erai relaxat.....asa ca mine.....si nu mai speculai despre TOT ce spun.....nu mai pretindeai de invidie, ca de fapt eu mint............acceptai ce spun ca fiind adevarat, si facei doar haz pe seama celor spuse de mine......dar tu esti crispat, dur, ofticat si plin de invidei ca nu ma poti prinde nici macar cu o cit de mica minciuna! heheheheheheeeeeeeee........................ Gata! am dovedit ce aveam de dovedit......acum iar te pun pe ignore.......ma pregatesc de plecare........si oricum, in ierarhia facuta de mine locul de cel mai DEMENT forumist nu mai este al tau.....a trecut la vasile! :) -------------------- Life is cruising on The Majesty of the Seas!
|
||
Pages: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |