InvisionFree - Free Forum Hosting
Free Forums. Reliable service with over 8 years of experience.

Learn More · Sign-up for Free
Welcome to Malachor. We hope you enjoy your visit.

You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.

Join our community!

If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:

Dobrodosli na Malachor
Vesti sa foruma: Uloguj se: Malachor Banneri:
Konkurs za Imperial Recruitment Officera je zatvoren. Zvanje je dobila Princess Leia. Zelimo joj puno uspeha.
Quick Log In
User Name:

Password:

If you Do Not Have An Account Please Register.
Mesto okupljanja ljubitelja SW.

> Malachor
A long time ago in galaxy far, far away...
Pages: (4) 1 [2] 3 4  ( Go to first unread post )

Domaca Politcka Scena
kile
Posted: Aug 6 2007, 02:06 PM

Padawan
Group Icon

Group: Jedi
Member No.: 36

Pa naravno da ce da dobije nezavisnost, jer smo mi, da kazem ne bas pametni, a i imam osecaj da ce rusi da nas zajebu kao i uvek
Anakin
Posted: Aug 6 2007, 02:14 PM

Blademaster (rocked in Rio)
Group Icon

Group: Grey Jedi
Member No.: 16

Kile, duplirao si post pa sam ti jedan obrisao smile.gif

I nemoj Ruse da mi diras! Zasto svi uzimaju zdravo za gotovo da Rusi moraju da nam pomazu?!
kile
Posted: Aug 6 2007, 02:19 PM

Padawan
Group Icon

Nema veze za post.

Ja ne uzimam Ruse zdravo za gotovo. Ali ako su se vec odlucili da nam pomognu neka to i urade. Nemam ja nista protiv njih, ali mi se nesvidja njihov rezim rada. Da li se secas mozda prica iz predhodnih ratova?
Nightwolf
Posted: Aug 6 2007, 06:21 PM

Jedi Knight
Group Icon

Member No.: 14

...Ja bih ovu temu spalio! laugh.gif KAo i domaću političku scenu! biggrin.gif
Anakin
Posted: Aug 6 2007, 06:26 PM

Group Icon

Cuvaj se Vucko, takve misli vode na Tamnu stranu biggrin.gif

Ja ne uzimam Ruse zdravo za gotovo. Ali ako su se vec odlucili da nam pomognu neka to i urade. Nemam ja nista protiv njih, ali mi se nesvidja njihov rezim rada. Da li se secas mozda prica iz predhodnih ratova?

Price iz predhodnih ratova? Jedini put kad su nas "zajebali" bilo je ono sa Turcima, ali i to je opradvano. Prva stvar. Oni nama nista ne duguju. Niti su nesto posebno vezani za nas. Stvar je u tome sto smo mi bili idealno uporiste za njihove planove na Balkanu kroz istoriju. Ali kako je njihov zenit prosao, malo nam sada znaci njihova podrska. Ipak oni trenutno u potpunosti zavise od zapada (ekonomski).
Nightwolf
Posted: Aug 6 2007, 06:47 PM

Jedi Knight
Group Icon

Member No.: 14

Ukoliko je potrebna tana strana, spreman sam da se žrtvujem laugh.gif biggrin.gif
Anakin
Posted: Aug 6 2007, 06:59 PM

Group Icon

Ih Vucko, uci iz gresaka mog imenjaka laugh.gif

Mada vidis da nase vlastodrsce ne moze ni pobuna naroda da smiri, evo divljaju, a nije proslo ni sedam godina od onog ustanka...
Miroske
Posted: Aug 6 2007, 07:55 PM

Chancellor and Jedi Knight
Group Icon

Group: Administrator
Member No.: 11

Price iz predhodnih ratova? Jedini put kad su nas "zajebali" bilo je ono sa Turcima, ali i to je opradvano. Prva stvar. Oni nama nista ne duguju. Niti su nesto posebno vezani za nas. Stvar je u tome sto smo mi bili idealno uporiste za njihove planove na Balkanu kroz istoriju. Ali kako je njihov zenit prosao, malo nam sada znaci njihova podrska. Ipak oni trenutno u potpunosti zavise od zapada (ekonomski).

U pravu si. Fora je sto svi mi razmisljamo kako da nam Rusi nesto duguju a u potpunosti nije tako. Prvo i prvo retko ko zna situaciju u Rusiji 99 godine kad su oni bili zemlja na samrti. Drugo ako nam nisu nesto pomogli onda nam nisu ni odmogli. A za neupucene predlazem da citaju istoriju iz malo sirih izvora tada ce uvideti da je u Prvom svetskom ratu srpska vojska opstala zahvaljujuci Rusiji i Romanovima.
kile
Posted: Aug 6 2007, 09:07 PM

Padawan
Group Icon

Nemate vi pojma. Ali da se ja pitam ja bih povecao inostrane poslove ka Kini, posto nas naseljavaju da pomognu malo.

Anakin
Posted: Aug 6 2007, 10:47 PM

Group Icon

Kina jeste drzava sa najvecom ekspanzijom poslednjih godina, ali realno, mi imamo jako lose diplometske odnose sa njima. Kad sam vec kod dipl. odnosa, da li ste znali da mi vec neko vreme nemamo ambasadora u toj Rusiji od koje ocekujemo zastitu....
Miroske
Posted: Aug 7 2007, 03:31 AM

Chancellor and Jedi Knight
Group Icon

Group: Administrator
Member No.: 11

Imamo ga trenutno. wink.gif Sto se Kine tice mi smo istorijski u OK odnosima sa njima.
kile
Posted: Aug 7 2007, 09:48 AM

Padawan
Group Icon

Kina jeste drzava sa najvecom ekspanzijom poslednjih godina, ali realno, mi imamo jako lose diplometske odnose sa njima.

Zato bih ja povecao spoljne poslove ka Kini, ali najvise zbog pirinca (nema pirinca, nema sarme). biggrin.gif

Sto se Kine tice mi smo istorijski u OK odnosima sa njima

Bas ne verujem, nije mali Buda pio kafu sa Carom Dusanom.
kile
Posted: Aug 7 2007, 09:49 AM

Padawan
Group Icon

Ono sam prvi put citirao tako da sam se prejebal.
Anakin
Posted: Aug 7 2007, 11:34 AM

Group Icon

Imamo ga trenutno.

Ja koliko sam upucen (a trudim se da budem) u Rusiji funkciju ambasadora trenutno vrsi izvesna dr. Jelica Kurjak. Ona je inace tamo u nasem konzulatu...

Zato bih ja povecao spoljne poslove ka Kini, ali najvise zbog pirinca (nema pirinca, nema sarme).

Eh pa ja bi da imamo dobre diplomatske odnose i sa Kinom i Rusijom i EU, ali to je neizvodljivo...

Ono sam prvi put citirao tako da sam se prejebal.

Evo prepravio sam ti ja smile.gif
Imas funkciju "edit" kad tako nesto zajebes wink.gif
kile
Posted: Aug 7 2007, 11:37 AM

Padawan
Group Icon

I ti se razumes u inostranu politiku, svaka cast.
Miroske se samo pravi pametan, inace ga sputava onaj visak inteligencije.
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you

Topic OptionsPages: (4) 1 [2] 3 4 

Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.6333 seconds | Archive