|
|
| Welcome to Malachor. We hope you enjoy your visit.
You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.
Join our community!
If you're already a member please log in to your account to access all of our features:
|
| Dobrodosli na Malachor |
|
Vesti sa foruma:
|
Uloguj se:
Malachor
|
Banneri:
|
|
If you Do Not Have An Account Please Register.
Mesto okupljanja ljubitelja SW.
|
|

Malachor
Domaca Politcka Scena
| kile |
|
Padawan

Group: Jedi
Member No.: 36

|
Pa naravno da ce da dobije nezavisnost, jer smo mi, da kazem ne bas pametni, a i imam osecaj da ce rusi da nas zajebu kao i uvek
|
|
|
| Anakin |
|
Blademaster (rocked in Rio)

Group: Grey Jedi
Member No.: 16

|
Kile, duplirao si post pa sam ti jedan obrisao  I nemoj Ruse da mi diras! Zasto svi uzimaju zdravo za gotovo da Rusi moraju da nam pomazu?!
|
|
|
| kile |
|
Padawan

|
Nema veze za post.
Ja ne uzimam Ruse zdravo za gotovo. Ali ako su se vec odlucili da nam pomognu neka to i urade. Nemam ja nista protiv njih, ali mi se nesvidja njihov rezim rada. Da li se secas mozda prica iz predhodnih ratova?
|
|
|
| Anakin |
|

|
Cuvaj se Vucko, takve misli vode na Tamnu stranu  | QUOTE | | Ja ne uzimam Ruse zdravo za gotovo. Ali ako su se vec odlucili da nam pomognu neka to i urade. Nemam ja nista protiv njih, ali mi se nesvidja njihov rezim rada. Da li se secas mozda prica iz predhodnih ratova? |
Price iz predhodnih ratova? Jedini put kad su nas "zajebali" bilo je ono sa Turcima, ali i to je opradvano. Prva stvar. Oni nama nista ne duguju. Niti su nesto posebno vezani za nas. Stvar je u tome sto smo mi bili idealno uporiste za njihove planove na Balkanu kroz istoriju. Ali kako je njihov zenit prosao, malo nam sada znaci njihova podrska. Ipak oni trenutno u potpunosti zavise od zapada (ekonomski).
|
|
|
| Anakin |
|

|
Ih Vucko, uci iz gresaka mog imenjaka Mada vidis da nase vlastodrsce ne moze ni pobuna naroda da smiri, evo divljaju, a nije proslo ni sedam godina od onog ustanka...
|
|
|
| Miroske |
|
Chancellor and Jedi Knight

Group: Administrator
Member No.: 11

|
| QUOTE | | Price iz predhodnih ratova? Jedini put kad su nas "zajebali" bilo je ono sa Turcima, ali i to je opradvano. Prva stvar. Oni nama nista ne duguju. Niti su nesto posebno vezani za nas. Stvar je u tome sto smo mi bili idealno uporiste za njihove planove na Balkanu kroz istoriju. Ali kako je njihov zenit prosao, malo nam sada znaci njihova podrska. Ipak oni trenutno u potpunosti zavise od zapada (ekonomski). |
U pravu si. Fora je sto svi mi razmisljamo kako da nam Rusi nesto duguju a u potpunosti nije tako. Prvo i prvo retko ko zna situaciju u Rusiji 99 godine kad su oni bili zemlja na samrti. Drugo ako nam nisu nesto pomogli onda nam nisu ni odmogli. A za neupucene predlazem da citaju istoriju iz malo sirih izvora tada ce uvideti da je u Prvom svetskom ratu srpska vojska opstala zahvaljujuci Rusiji i Romanovima.
|
|
|
| kile |
|
Padawan

|
Nemate vi pojma. Ali da se ja pitam ja bih povecao inostrane poslove ka Kini, posto nas naseljavaju da pomognu malo.
|
|
|
| Anakin |
|

|
Kina jeste drzava sa najvecom ekspanzijom poslednjih godina, ali realno, mi imamo jako lose diplometske odnose sa njima. Kad sam vec kod dipl. odnosa, da li ste znali da mi vec neko vreme nemamo ambasadora u toj Rusiji od koje ocekujemo zastitu....
|
|
|
| Miroske |
|
Chancellor and Jedi Knight

Group: Administrator
Member No.: 11

|
Imamo ga trenutno.  Sto se Kine tice mi smo istorijski u OK odnosima sa njima.
|
|
|
| kile |
|
Padawan

|
| QUOTE | | Kina jeste drzava sa najvecom ekspanzijom poslednjih godina, ali realno, mi imamo jako lose diplometske odnose sa njima. |
Zato bih ja povecao spoljne poslove ka Kini, ali najvise zbog pirinca (nema pirinca, nema sarme). | QUOTE | | Sto se Kine tice mi smo istorijski u OK odnosima sa njima |
Bas ne verujem, nije mali Buda pio kafu sa Carom Dusanom.
|
|
|
| kile |
|
Padawan

|
Ono sam prvi put citirao tako da sam se prejebal.
|
|
|
| Anakin |
|

|
Ja koliko sam upucen (a trudim se da budem) u Rusiji funkciju ambasadora trenutno vrsi izvesna dr. Jelica Kurjak. Ona je inace tamo u nasem konzulatu...
| QUOTE | | Zato bih ja povecao spoljne poslove ka Kini, ali najvise zbog pirinca (nema pirinca, nema sarme). |
Eh pa ja bi da imamo dobre diplomatske odnose i sa Kinom i Rusijom i EU, ali to je neizvodljivo...
| QUOTE | | Ono sam prvi put citirao tako da sam se prejebal. |
Evo prepravio sam ti ja  Imas funkciju "edit" kad tako nesto zajebes
|
|
|
| kile |
|
Padawan

|
I ti se razumes u inostranu politiku, svaka cast. Miroske se samo pravi pametan, inace ga sputava onaj visak inteligencije.
|
|
|
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
| | |
|
|