InvisionFree - Free Forum Hosting
Create your own social network with a free forum.

Learn More · Sign-up for Free
Welcome to Malachor. We hope you enjoy your visit.

You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.

Join our community!

If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:

Dobrodosli na Malachor
Vesti sa foruma: Uloguj se: Malachor Banneri:
Konkurs za Imperial Recruitment Officera je zatvoren. Zvanje je dobila Princess Leia. Zelimo joj puno uspeha.
Quick Log In
User Name:

Password:

If you Do Not Have An Account Please Register.
Mesto okupljanja ljubitelja SW.

> Malachor
A long time ago in galaxy far, far away...
Pages: (8) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post )

Sith Academy
Darth Sion
Posted: May 16 2007, 05:52 PM

Emperor and Dark Lord of the Sith
Group Icon

Group: Administrator
Member No.: 1

Na Korribanu se nalazi drevna Sith Academya.Ona iskljucivo sluzi za obuku Sith ucenika.Na ovoj temi cete odgovarati na pitanja i time dobivate dragocene poene u nastojanju da dodjete do titule Sith Lorda.Ovo ni malo nije lako.Vasu obuku ce voditi neki Sith Lord ili Dark Lord of the Sith.Titule u redu idu ovako:(od najvece ka najmanjoj)

Dark Lord of the Sith
Sith Lord
Sith Master
Sith Apprentice

Prvo polazete test dostojnosti od tri pitanja.Ukoliko tacno odgovorite vas trening se nastavlja.Dobicete svog ucitelja.Ucitelj ili bilo ko drugi sa visom titulom u svakom trenutku moze proveriti vasu odanost Redu.Nakon 5 tacnih odgovora dobivate titulu Sith Master a nakon navrsenih 10 sledice vas finalni ispit.Ukoliko ga polozite mozete sebe zvati Sith Lordom.

May the Dark Side be with you!!!
Master
Posted: May 19 2007, 12:37 PM

Pridosli clan
Group Icon

Group: Members
Member No.: 2

A,koja su to pitanja?
Darth Sion
Posted: May 19 2007, 12:51 PM

Group Icon

Kao prvo,ovo je Sith Academy,mesto na kojem ce se iskljucivo vrsiti obuka buducih Sithova.Za pitanaj postoji drugo mesto ali odgovoricu ti ovde.Pitanja su u vezi sa celokupnim Star Wars univerzumom ali pogotovo sa Sith Redom.Postojace i pitanja iz prkase Sith Reda.Svi iduci postovi koji ne budu imali veze s temom bice obrisani.
Vegard
Posted: May 20 2007, 06:17 PM

Sith Master
Group Icon

Group: Sith
Member No.: 7

Zhelim da se prijavim na obuku za Sitove. Postavite mi pitanja i ako mogu odgovoricu i dokazacu svoju vrednost Sit Redu.
Darth Sion
Posted: May 21 2007, 05:01 PM

Group Icon

Good!We shall see...

Dobrodosa u Sith Red.Pred tebe ce biti postavljen test dostojnosti i ako ga polozis mozes sebe zvati Sith Apprenticeom.

1.Izaberi po tebi najmocnijeg Sith Lorda i posalji njegovu detaljnu biografiju na temi Sith Library.Biografija treba da bude prevedena a bilo bi lepo da uz nju prilozis i neke slike.

2.Nalazis se u sred ogromnog sukoba.Ja ti naredjujem da postedis zarobljenike.Sta ces uraditi?

3.Odgovori sa da ili ne.Ljubav je nesto najgore?

Darth Indraeus
Posted: May 22 2007, 09:52 PM

Jedi Knight
Group Icon

Group: Jedi
Member No.: 12

Ja bih se isto prijavio... Jel svatko dobija druga pitanja ili? Mislim, logično je... biggrin.gif
Darth Sion
Posted: May 23 2007, 02:07 PM

Group Icon

The Force is strong with you,young one.
A powerful Sith you will become.

Bices stavljen na test.Polozi ga i nazovi sebe Sith Apprenticeom.

1.Postavi detaljnu biografiju Exar Kuna na temi Sith Library.Biografija treba da bude prevedena a uz nju mozes priloziti i neku sliku...

2.Pronasao si neiscrpljiv izvor Sile.Sta ces uraditi?

3.Tvoj ucitelj je na celu Sith Reda.Dobar je za Sithove.Veruje ti a ti imas sansu da ga ubijes.Sta ces uraditi?

Darth Indraeus
Posted: May 23 2007, 02:52 PM

Jedi Knight
Group Icon

Jel to trebam ovdje poslat, ili pm-at?
Darth Sion
Posted: May 23 2007, 02:53 PM

Group Icon

Odgovor trebas postaviti u ovoj temi,izuzev prvog koji trebas postaviti u temi Sith Library.
Darth Indraeus
Posted: May 23 2007, 03:24 PM

Jedi Knight
Group Icon

Evo, stavih biografiju. Slike ću staviti kad ih nađem.

a pitanja?

2. Koristiti ću ga za sebe, jer je bitan (najbitniji) vlastiti napredak i vlastito ojačavanje. Sakriti ću znanje od drugih, držati to tajnom i koristiti moć sadržanu u izvoru.

3. Ubiti ću ga ako sam uvjeren da ja mogu bolje od njega. Kao što rekoh, vlastiti napredak je najbitniji. Sith mora zgrabiti svaku šansu za ojačavanjem.
Darth Sion
Posted: May 23 2007, 05:59 PM

Group Icon

You have done well,Darth Indraeus...
Posto sam zadovoljan odgovorima,zelim ti dobrodoslicu u Sith Red.Tvoja obuka ce se sada nastaviti.
Sledece pitanje...
Nasao si se u borbi sa Jedijem.Jedi te pokusava okrenuti Svetloj Strani.Sta ces uraditi?

May the Dark Side be with you,my young apprentice.
Vegard
Posted: May 23 2007, 08:24 PM

Sith Master
Group Icon

Group: Sith
Member No.: 7

2. Zarobljenici se nikada ne shtede, osim za ispitivanja radi informacija ili eksperimentisanja sa novim oruzhjem. Zavisno od toga shta nam je cilj, reagovao bih skladno sa situacijom. Ali Sitovi nikada nemaju zarobljenike i pobio bi ih sve.

3. Ne. Ljubav je put ka Tamnoj Strani, ljubav je sredstvo Tamne Strane, dakle stim recheno ljubav nije neshto najgore..
Darth Indraeus
Posted: May 23 2007, 10:08 PM

Jedi Knight
Group Icon

Hmmm... Što? Pa... Rekao sam u drugoj temi. Onaj koji se vrati na svjetlo je slab jer odbacuje moć.
Dakle, nasmijao bih mu se u lice i ubio ga, jer jedan Jedi ne raspolaže dovoljnom moći da bi mogao ubiti jednog pravog Sith ratnika. A ako bi ipak ispao jačim? Umro bih, i dalje stojeći postojano u tami. Rađe smrt nego natrag na svjetlo.
Darth Sion
Posted: May 24 2007, 12:30 PM

Group Icon

You have done well,Vegard...
The Force is strong with you,my young apprentice.
A powerful Sith you will become.

Zadovoljan sam tvojim odgovorima.Zato ti zelim dobrodoslicu u Sith Red.Sledece pitanje za tebe...

-Da bi porazio neprijatelja moras da ga poznajes...Recim mi koja su po tebi dva najmocnija Jedija i zasto?

@Darth Indraeus:Odgovor je tacan.Imas bod.Tvoj sledeci zadatak je da odaberes jednu lightsaber forumu i da napises sve sto znas o njoj na temi Sith Library.

Darth Sion
Posted: May 24 2007, 12:54 PM

Group Icon

Darth Indraeus,posto si tacno odgovorio i na drugo pitanje,imas dva boda...
Sledece pitanje za tebe...
-Porazen si u duelu sa Jedijem.Lightsaber ti nekoliko metara udaljen.Jedi te odbiva pogubiti zbog svog uverenja u vezi zarobljenika...Sta ces uraditi?
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you

Topic OptionsPages: (8) [1] 2 3 ... Last »

Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.4538 seconds | Archive