View Full Version: Komponen Power Steering

.: KPPSIM / S.I.C Malaysia ~ No. Pendaftaran R.O.S : 2117-09-PPG :. > Bilik Recycle Jualan @ S.I.C [Automotif] > Komponen Power Steering


Title: Komponen Power Steering
Description: utk saga/iswara/lmss/lmst 12v


dabelayerradiator - April 4, 2009 05:57 AM (GMT)
Komponen Power steering

Barang2nya ialah

1. Tabung minyak
2. Pump
3. Hos2
4. Piping
5. Beberapa Klip dalam kotak kecik

Gambar
user posted image
user posted image
user posted image

Harga RM300 nego skit2

Minat, call/misscall/sms 0126320357 atau pm atau ym di mshjohorean@yahoo.com

Barang dalam kereta, kawasan nilai/salak tinggi dan sekitar - Isnin sampai Jumaat, Kepong - Sabtu dan Ahad

bANGAH - April 4, 2009 06:11 AM (GMT)
perghhhhhhhhhhh

banyak gilas barang mamat{ dabelayerradiator } nis

upah siap pasang ?

ffidzs - April 4, 2009 06:36 AM (GMT)
bump brg power stering keta dh power.....
:D :D :D

dabelayerradiator - April 4, 2009 11:46 PM (GMT)
QUOTE (bANGAH @ Apr 4 2009, 02:11 PM)
perghhhhhhhhhhh

banyak gilas barang mamat{ dabelayerradiator } nis

upah siap pasang ?

barang sikit2 je bro, tu pun barang asal saya punya.

saya tak pasti upah pasang brapa bro.

kalau nak pasang, kena cari power steering rack, pully dan braket utk ikat pam jee.. dan tak lupa minyak oto utk power steering.

raimyyy - April 5, 2009 12:27 AM (GMT)
pwr stering rack....dlm 2++ gak....

dabelayerradiator - April 5, 2009 04:43 AM (GMT)
takper.. brg still leh nego.. mcm petaling street jual jam rado, tempek rege 240, jual..???

airpool2407 - April 6, 2009 12:18 AM (GMT)
stering rack evo aku ade...

rm180 je....le pakai kt saga...just tukar batang rod kiri kanan (*lupa nama dia)..

mie....hos p/stering tu xnk jual asing ke?

atau swap gn wira punya...

agak kurang kemasla aku punya

dabelayerradiator - April 6, 2009 12:41 AM (GMT)
aku tak pakai power steering dah..

sbb nak tambah2 horse power.

ni mmg set aku, beli je terus satu set... rege bleh nego...

ffidzs - April 6, 2009 01:15 AM (GMT)
KERETA LAJU .....KERETA LAJU .....
:D :D :D

dabelayerradiator - April 6, 2009 06:31 AM (GMT)
RM250 nego!

dabelayerradiator - April 7, 2009 06:47 AM (GMT)
bump ari ni, kasi pm/call utk harga hilang akal

dabelayerradiator - April 8, 2009 12:57 AM (GMT)
booked sampai hari ahad.

kicksense - April 9, 2009 11:48 PM (GMT)
masyukkkkkkkk.........

dabelayerradiator - April 12, 2009 05:37 AM (GMT)
SOLD

kazuto_takumi - April 15, 2009 07:51 AM (GMT)
QUOTE (dabelayerradiator @ Apr 6 2009, 08:41 AM)
aku tak pakai power steering dah..

sbb nak tambah2 horse power.

ni mmg set aku, beli je terus satu set... rege bleh nego...

sebab blum lock kan........tak cukup power ke.,....ahahahahahahahahahahahaha




* Hosted for free by zIFBoards