View Full Version: Jual Brg2 Saga 1

.: KPPSIM / S.I.C Malaysia ~ No. Pendaftaran R.O.S : 2117-09-PPG :. > Bilik Recycle Jualan @ S.I.C [Automotif] > Jual Brg2 Saga 1


Title: Jual Brg2 Saga 1
Description: keta akan di-nyahpus


zaid84 - July 21, 2009 08:41 AM (GMT)
Salam. Dipendekkan citer, ade satu saga warna biru kehijauan akan di'scrap'. Brg2

pd saga ni akan di jual dlm tempoh 2 minggu, estimate 3hb Ogos tarikh tutup.

Lokasi Shah Alam. Brg2 xde dlm list or gamba pon still available utk enquiry.

Kontek sy di tandakaki. Mekacih.

KOMPRESSOR BARU 2,33 BULAN PSG KT KETA SEBELOM NI. KONDISI RECOND. PRESTASI SGT CEMERLANG - RM 300 NEGOS - AVAILABLE
user posted image

AIR FILTER K&N UFO. BERSIHKN & MINYAKKN LEH DI BUAT. - RM 50 FIRM - AVAILABLE
user posted image

CARBURETTA 12V SAGA. KONDISI CEMERLANG XDE SEMPUT - RM 150 - AVAILABLE
user posted image

man_ - July 21, 2009 09:37 AM (GMT)
s.alam area mane bro???

PET - July 21, 2009 09:47 AM (GMT)
u gots pm. :D

GoldenHawk - July 21, 2009 11:24 AM (GMT)
8v atau 12v? :unsure:

raimyyy - July 21, 2009 12:59 PM (GMT)
fuhhhh...ni kira tukar brg dan tambah Rm...betul tak...bump skali...

zaid84 - July 21, 2009 01:29 PM (GMT)
pertanyaan genk2 akan di forward kt membe aku, ini mlm aku g tgk keta tu balik.

dkt umah aku je nih..

nanti ai update k kengkawan..

zaid84 - July 21, 2009 02:37 PM (GMT)
keta 12v

sape nak motor wiper gear rm60

ajim - July 22, 2009 12:12 AM (GMT)
nak k&n airfilter...

zaid84 - July 22, 2009 02:54 AM (GMT)
QUOTE (ajim @ Jul 22 2009, 08:12 AM)
nak k&n airfilter...

boleh boleh boleh..

betol2 nak?

eQmaL - July 22, 2009 03:17 AM (GMT)
nk viper satu set trade ngn lama punya..bape duit nk?PM me peleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............

genggone - July 22, 2009 10:25 AM (GMT)
sms me all part yang ebelebel lagi....

zaid84 - July 22, 2009 02:59 PM (GMT)
UPDATE..

list & gamba apdet dah

sinGleLineDiagram - July 23, 2009 08:57 AM (GMT)
konsol gear cantil lagi x..?...door trim camner?

zaid84 - July 23, 2009 09:09 AM (GMT)
QUOTE (sinGleLineDiagram @ Jul 23 2009, 04:57 PM)
konsol gear cantil lagi x..?...door trim camner?

ade satu lg posting brg keta nih dlm ruangan 'dalaman'..

nak kate cantik, mmg x mcm baru. tp seswai lah d beli oleh org yg gear konsol die dah pecah, retak, or dah tanggal2 kaler..

sbb yg ni elok lg..


doortrim booked by sumbody.. hehe

zaid84 - August 2, 2009 09:23 AM (GMT)
Jualan lagi 2 hari!! lalala~

ajim - August 4, 2009 04:19 AM (GMT)
bro carbureta tu ade ag ke???

sky_high - August 5, 2009 09:01 AM (GMT)
barang ada lagi x??

filter tu siap pos berapa harga

zaid84 - August 27, 2009 01:54 AM (GMT)
jualan dah tutup..

incik mod yg ensem tlg kunci please..

tenkzz

SagakuGagahBerlari - September 10, 2009 10:43 PM (GMT)
ini bleh lock ni...kereta dah arwah dah.hehee.

mamai - September 11, 2009 02:08 AM (GMT)
hehe slagi mod xnampak gmb kete tu di scrap...thread akan di buka kot :D




* Hosted for free by zIFBoards