View Full Version: Mesin Atm Untuk Dijual

.: KPPSIM / S.I.C Malaysia ~ No. Pendaftaran R.O.S : 2117-09-PPG :. > Jualan @ S.I.C [Bukan Automotif] > Mesin Atm Untuk Dijual


Title: Mesin Atm Untuk Dijual
Description: Boleh buat sebagai hadiah....


iefwan - March 29, 2012 03:08 AM (GMT)
Salam rakan2 SIC..mesti ramai yg terkejut bila tgk iklan ni :lol: ..sebenarnye saya menjual TABUNG MESIN ATM,Fungsi seakan2 mesin ATM iaitu boleh tahu jumlah duit yg masuk dan keluar di Mesin..Sesuai sangat untuk kita menanam minat menyimpan duit pada anak kite..Jika berminat sila tgk gambar,fungsi dan pastu boleh menghubungi saya..

2 warna pilihan
1)Biru
2)Pink

Layan Gambar
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Klik Video cara penggunaan mesin ATM

Tabung bentuk dan fungsinya sama seperti Mesin ATM sebenar. Ianya boleh mengira berapa jumlah wang yang dimasukkan dan dikeluarkan.

Diciptakan khas untuk permainan anak anda serta memberi peransang dan galakan kepada mereka untuk menabung dan menyimpan.

Anak anda pasti menyukainya...

Sedikit tentang ATM COIN bank ni..
1)Bila Masuk duit syiling,ATM akan kira sendiri secara automatik sebab benda ni dah disetkan dgn saiz syiling Malaysia..jd bila dah penuh kite just tekan button "total" untuk cek jumlah duit syiling..
2)Nak keluarkan duit,kena masukkan KAD KECIK(umpama ATM KAD) baru segala button nombor kat ATM tu berfungsi.Dah masukkan kad kena plak tekan pasword 4 digit..Laci ATM x boleh ditarik secara paksa kecuali selepas menekan pasword yg betul dan lampu merah akan menyala menunjukkan laci boleh dibuka..
3)selain Menjadi tabung,ATM ini boleh dijadikan jam dalam bilik dan dilengkapi dgn ALARM nak kejut bagun pagi..(sebijik mcm jam loceng kecik).Siap ada tarikh dan hari lagi..Kira mcm 3 in 1 la...

So x rugi kalau beli....

Product Features:
* 100 High quality
* Automatically identify coin value
* Exquisite design with LCD screen,ABS material
* Time / date settings, display
* Storage and drawing money
* Saving audio, error alarm function
* Calculator function to facilitate the calculation of your expenses, etc
* Savings, increased capacity, storage will be more savings target set
* Withdrawals with a led light display
* Alarm clock settings prompt function
* be balance inquiries, withdrawals
* Password function and always change your password, do not worry your password leak
* Help you to save money,avoiding waste,help you form good habits.
* with CE,Rohs,FCC,ect

Specifications:
Battery: 3pcs battery"AA"(tidak disertakan)
LCD size: 4.6 x 1.5cm
Body Size: 14x 13 x 17cm
Size Bekas coin : Lebar 3 1/2 inci panjang 3 1/2 inci tinggi 1 1/2 inci
Weight: 468g

P/S : Dicadangkan menyimpan syiling kerana mesin ini boleh membaca nilai syiling sahaja,untuk wang kertas perlu tekan sendiri jumlah yg hendak disimpan..

Harga : RM45
POS sem mysia : RM 5
COD : Tesco AMPANG @ Tesco Extra CHERAS
SMS 0172995557 (WAN)

raptor-m14 - March 29, 2012 03:25 AM (GMT)
mmg terkejut..tp inovatif produk ni..

iefwan - March 29, 2012 03:36 AM (GMT)
QUOTE (raptor-m14 @ Mar 29 2012, 11:25 AM)
mmg terkejut..tp inovatif produk ni..

Ni antara produk terlaris...sy dah jual borong banyak sekitar sabah / sarawak..siap repeat sale lagi... :)

zaxx - March 29, 2012 04:19 AM (GMT)
terbaikkkk toqq.....cuba bg no akaun ....bole transper duit

emyza - March 29, 2012 04:23 AM (GMT)
best gak brg ni :wub:

5064 - March 29, 2012 04:27 AM (GMT)
agak2 nya besar x ruang penyimpanan mesin atm ni.. minat la pulop..

iefwan - March 29, 2012 04:34 AM (GMT)
QUOTE (5064 @ Mar 29 2012, 12:27 PM)
agak2 nya besar x ruang penyimpanan mesin atm ni.. minat la pulop..

bolehla untuk anak2 belajar menyimpan..banyak jugak saya rasa bila tgk saiz laci nye ni..saiz lebar 3 1/2 inci,tinggi 1 1/2 inci panjang 3 1/2 inci (saiz laci..)

iefwan - March 29, 2012 04:36 AM (GMT)
QUOTE (zaxx @ Mar 29 2012, 12:19 PM)
terbaikkkk toqq.....cuba bg no akaun ....bole transper duit

PM sent!!!

iefwan - March 29, 2012 06:58 AM (GMT)
Bump!!!..
B)...boleh klik video untuk tgk cara menggunakan tabung ini diatas...

WND - March 29, 2012 12:00 PM (GMT)
ampang dokek dah ni..cod bole?

iefwan - March 29, 2012 12:42 PM (GMT)
QUOTE (WND @ Mar 29 2012, 08:00 PM)
ampang dokek dah ni..cod bole?

boleh aje...tesco ampang..tp kena deal betul2..sy bz sikit sekarang..

raimyyy - March 29, 2012 02:06 PM (GMT)
mantoppp gituuu............................bumppp

iefwan - March 29, 2012 02:23 PM (GMT)
QUOTE (raimyyy @ Mar 29 2012, 10:06 PM)
mantoppp gituuu............................bumppp

TQ..

erman - March 29, 2012 02:42 PM (GMT)
simpan skali,tgk jumlah berkali2..

cukup bulan,keluar dialog ni

"abah pinjam duit ye nak,nk bayo sewa umah n bil letrik".....

miahahaha..

sori bang bkn kondem,saje wat selingan.any way mmg produk super b utk ajar anak2 menabung.den tak bleh bli sbb den antara pengguna dialog di atas.

miahahaha..

BUMP utk produk my friend..

iefwan - March 30, 2012 12:53 AM (GMT)
QUOTE (erman @ Mar 29 2012, 10:42 PM)
simpan skali,tgk jumlah berkali2..

cukup bulan,keluar dialog ni

"abah pinjam duit ye nak,nk bayo sewa umah n bil letrik".....

miahahaha..

sori bang bkn kondem,saje wat selingan.any way mmg produk super b utk ajar anak2 menabung.den tak bleh bli sbb den antara pengguna dialog di atas.

miahahaha..

BUMP utk produk my friend..

Hahaha..kalau anak abg beli ni compom xleh pinjam lagi sebab anak x bagi pasword,xlehla buka laci tu hehehehe... :lol:..TQ sbb sudi melihat iklan ni.. :)

apexi_5957 - March 30, 2012 03:26 AM (GMT)
bro brg ader lgi x?agak berminat..

iefwan - March 30, 2012 03:41 AM (GMT)
QUOTE (apexi_5957 @ Mar 30 2012, 11:26 AM)
bro brg ader lgi x?agak berminat..

ada...sila sms

mshjohorean - March 30, 2012 09:07 AM (GMT)
time raya elok gak buat bg hadiah

Cikgu Bob - March 30, 2012 12:11 PM (GMT)
wauuuuuu....wauuuuuuu...!!!! bulan depan haku hangkat..

iefwan - March 31, 2012 12:27 AM (GMT)
QUOTE (Cikgu Bob @ Mar 30 2012, 08:11 PM)
wauuuuuu....wauuuuuuu...!!!! bulan depan haku hangkat..

Bulan depan tu hari ahad ni la cikgu bob..hehehe.. :)

Ronaldo - April 2, 2012 05:48 AM (GMT)

kalu syiling baru boleh ker???

IswaraKITT - April 2, 2012 07:55 AM (GMT)
menarik! aku ingat dier jual ATM yang besar tu! huhahuahuhuahauaha...

bump utk item yang amat menarik dan murah!

iefwan - April 2, 2012 01:10 PM (GMT)
QUOTE (IswaraKITT @ Apr 2 2012, 03:55 PM)
menarik! aku ingat dier jual ATM yang besar tu! huhahuahuhuahauaha...

bump utk item yang amat menarik dan murah!

hahahaha.... :lol:

iefwan - April 26, 2012 01:23 AM (GMT)
BUMP STOK BARU SAMPAI..

iefwan - May 9, 2012 01:01 AM (GMT)
Bump barang banyak stok baru sampai..masih ada yg berminat ke ???... :lol: :lol:

iefwan - May 25, 2012 02:34 AM (GMT)
BUMP STOK tinggal warna biru....




* Hosted for free by zIFBoards