View Full Version: Getah Body Kat Pintu Tu............

.: KPPSIM / S.I.C Malaysia ~ No. Pendaftaran R.O.S : 2117-09-PPG :. > Luaran & Badan Kereta > Getah Body Kat Pintu Tu............


Title: Getah Body Kat Pintu Tu............
Description: ade 2 set...


sagamerah22 - October 31, 2008 08:22 AM (GMT)
aku ade nak jual getah body yang melekat kat pintu tu....
harga rm 130.00
pikup...putrajaya..
call..sms...saipul nizam 012-6844427
aku jarang on line....

user posted image

freedom_blue - October 31, 2008 10:15 AM (GMT)
getah body yg mana ni?? sorry nubis.. ;)

ffidzs - October 31, 2008 10:31 AM (GMT)
getah pintu yg kat mana tu tuk model apa?
tak nampak dlm plastik tu...... :blink:

supercharger - October 31, 2008 11:43 AM (GMT)
QUOTE (ffidzs @ Oct 31 2008, 06:31 PM)
getah pintu yg kat mana tu tuk model apa?
tak nampak dlm plastik tu...... :blink:

aku setuju....

yg mana satu............

TiOnGsS - October 31, 2008 01:05 PM (GMT)
door gad kot..

pjoy - October 31, 2008 03:13 PM (GMT)
getah sekerap kot...

BUMP!!!

proton12vauto - October 31, 2008 03:50 PM (GMT)
getah lastik cicak kot.. kohkohkoh

raimyyy - October 31, 2008 03:50 PM (GMT)
bro...rega tu utk 1 set kerr...( 4 pintu + bonet ) atau 1 pintu jer...

fiore7944 - November 1, 2008 06:41 AM (GMT)
bump

btray8 - November 1, 2008 06:45 AM (GMT)
mungkin gule-gule getah... :D

konami - November 1, 2008 08:42 AM (GMT)
:wacko: :wacko: :wacko:

badang saga buruk - November 2, 2008 08:29 AM (GMT)
haha.....
seller tak clear lar brg tu....
aper dia tu tak nampak ler....

cikgubob - November 2, 2008 05:05 PM (GMT)
mcm getah yg kat bahagian dalam pintu berdekatan ngan tingkap kat belah atas tu jer...??
aper yg aku tulis ni?? xfaham biler aku baca balik.. :wacko: :wacko: :wacko:

ffidzs - November 2, 2008 05:55 PM (GMT)
QUOTE (cikgubob @ Nov 3 2008, 01:05 AM)
mcm getah yg kat bahagian dalam pintu berdekatan ngan tingkap kat belah atas tu jer...??
aper yg aku tulis ni?? xfaham biler aku baca balik.. :wacko: :wacko: :wacko:

:lol: :lol: :lol:

pjoy - November 2, 2008 06:11 PM (GMT)
langsung xfarham :wacko: :wacko: :wacko:

aswad7878 - November 2, 2008 11:06 PM (GMT)
Tuan rumah dah cakap, dia jarang online. hahaha tunggu lah kome

ijam_BFP - November 3, 2008 12:25 AM (GMT)
:D :D :D adeeiii....

carlos k.e - November 5, 2008 03:31 AM (GMT)
xpe ar....

bia ai tulun jawabkan.,......

getah yang kat pintu kan ade dua.....

satu getah yang kecik.....belah atas memanjang dari pintu depan sampai pintu belakang....

satu lagik getah yang cover tiap2 pintu......

ni getah yang kover tiap2 pintu.....

die jual satu set=4 pintu....

bonet tak masuk......

kalo nak lebih info bley ar kol oram tukang jual nih.....


:D :D :D :D :D :D :D

sagamerah22 - November 5, 2008 05:26 AM (GMT)
tq KE....

kalau betul2 nak beli tentu dia orang call lah aku tanye.....
sorry lah saye pun tak tahu name menatang tu....
dari nubis jugak ni.....

Cikgu Bob - November 5, 2008 12:47 PM (GMT)
QUOTE (carlos k.e @ Nov 5 2008, 11:31 AM)
xpe ar....

bia ai tulun jawabkan.,......

getah yang kat pintu kan ade dua.....

satu getah yang kecik.....belah atas memanjang dari pintu depan sampai pintu belakang....

satu lagik getah yang cover tiap2 pintu......

ni getah yang kover tiap2 pintu.....

die jual satu set=4 pintu....

bonet tak masuk......

kalo nak lebih info bley ar kol oram tukang jual nih.....


:D :D :D :D :D :D :D

haaaa... tu la benda yg aku nak cakap tu... :wacko:

Peye - November 15, 2008 07:24 AM (GMT)
hehe..dh trjwb teka-teki gula2 getah...post lw pic bru, clear nyer...




* Hosted for free by zIFBoards