|
| Welcome to Tokio Hotel Romania. We hope you enjoy your visit.
You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.
Join our community!
If you're already a member please log in to your account to access all of our features:
|
|
NEWS
Quick Login
Staff
ADMNINISTRATORI
Rhea Nico
CODING STAFF
Yoanna
MODERATORI
Dydytza Peper
|
|
Ce Nu Va Place La El?
| Emi |
|
Oh well...
Group: Elite
Member No.: 6

|
Hai, ziceti. :stupid:
Ca nu e perfect. 0_o (cel putin nu mai e pentru mine :lol: )
Daca nu-i bun topicul stiti ce sa-i faceti. :stupid:
|
|
|
| Bogdan |
|
Elite
Member No.: 70

|
ca se comporta ca o fata cateodata :silly:
|
|
|
| .bliSs. |
|
Spring Nicht
Group: Senior
Member No.: 22

|
e feminin da, asta nu inseamna ca e gay sau ca nu mai sunt si altii ca si el...
ma rog, oricum si-a mai revenit, acum parca se mai controleaza din "apucaturi".
nu-mi plac unghile mari...
|
|
|
| Emi |
|
Oh well...

|
^ mdah. Idem la amandoi. :|
Eu urasc cand: -se imbraca exact ca o curva. (sau ca un gay) -freza facuta de la priza -mocile de fitos shukar.
In rest, e bun saracutu'. :stupid:
|
|
|
| .bliSs. |
|
Spring Nicht

|
^ eu m-am obijnuit cu freza aia lui curentata ;)) uneori insa uita se se mai tunda si arata ca un palmier O.o
iar mutritele alea de baiat suparat/fitzos sau ma rog, ce mai are el prin stoc sunt tare dulci...
are si clipe cand imi vine sa-i dau un spitz intre bucile alea lui dar.. sa zicem ca ma abtin de la asta :)
|
|
|
| Rossy Kaulitz |
|
Live every moment as if it were your last ♡
Group: Moderator
Member No.: 36

|
si mie :stupid:
NU exista ceva care sa NU IMI PLACA la el
|
|
|
| TokioHotel_princesse |
|
ALIEN
Group: Super Elite
Member No.: 49

|
pantofii aia (nici nuj cum sa le zic :lol: ) unghiile (uneori)
mereu lumea il crede 'perfect'...
|
|
|
| .bliSs. |
|
Spring Nicht

|
mda... perfect :)
Don't make me smile.
Asta e ceva infantil, sa crezi ca e intruchiparea perfectiunii si pfff vezi doamne, ii vad doar partile pozitive.
Cine spune asta gandeste superficial.
|
|
|
| Emi |
|
Oh well...

|
^Big idem.
Nu e perfect, ce naiba.
Adica ok, iti place, il iubesti bla bla, dar e imposibil sa nu gasesti niciun defect.
O unghie, o suvita, un punct, ceva.
Edit: - nu imi plac nici gentile lui mult prea... Ah, ma abtin. :stupid:
|
|
|
| purple_tourniquet |
|
You f$%^*# twat!
Member No.: 3

|
nu'mi place uneori cum se imbraca...
nu'mi place ca a inceput sa abia fite:-<
|
|
|
| Emi |
|
Oh well...

|
A luat prea in serios faza cu diva.
Deja e exagerat uneori. 0_o
|
|
|
| billth |
|
Elite
Group: Devoted Member
Member No.: 4

|
ce inseamna pt voi fite ? sau aere de diva ? ca tot vorbim despre ce nu ne place, intr-adevar nu este perfect. dar imperfectiunile sale fac ca ele sa dispara in fata altor calitati.care calitati?fiecare le stie ! cum naiba se face ca in toate pozele el apare cel mai des? pt ca e un fitos sau un fandosit ? pai tocmai asta il face diferit de ceilalti ! sa nu sariti pe mn, ca nu ma afecteaza cu nimic ! bill este un om surprinzator ,plin de defecte si calitati,un showman de prima clasa !este un OM ! nimicurile cu unghiile sau gentile, pe mn ma lasa rece . sunt parte din imaginea sa de vedeta si eu le ador. tot o calitate mare la el este faptul ca stie sa manipuleze pe cei din jur,ii baga in ceata cu comportamentul si fitele sale,il face sa creada ca este cineva cand el e de fapt altcineva. n concluzie, este un om foarte surprinzator in tot ceea ce face !
|
|
|
| Monica |
|
Heilig
Group: Junior
Member No.: 13

|
^ Intr-adevar este surprinzator, carismatic si hotarat. Acum nu este fitos, la nivelul la care a ajuns, putea sa aiba mult mai multe fitze si sa fie justificate. Nu mai este copilul cu care ne-am obisnuit, acum este profesionist, rezervat cand trebuie si axat pe jobul sau. Nu ii este usor, asta cu siguranta. E mai usor sa urci, dar e foarte greu sa te mentii. Si ei reusesc asta. Respect.
Nu pot sa zic ca as schimba ceva la el, ador cum se imbraca ( eh sa zicem ca au existat si ocazii cand nu mi-a placut), ii ador stilul si eleganta. Si parul ala electrocutat il iubesc. :lol: ! Totusi as vrea sa nu isi mai faca botul uneori. Atat.
Deja il iubesc pentru ceea ce este si ce face, aspectul fizic nu mai conteaza ca la inceput. Daca maine se face gras, barbos si chelios, tot il gasesc cel mai fascinant baiat.
|
|
|
| Emi |
|
Oh well...

|
Rody, ai dreptate intr-un fel dar nu am spus ca sunt neaparat defecte ci pur si simplu asta nu ne place noua la el.
Adica, hey, daca nu-mi place mie o geanta de'a lui nu inseamna ca geanta e un defect de'al sau. (as fi tampita daca as zice asta XD )
In legatura cu fitele...pai stii, fita totusi nu o consider o calitate deloc.
E bine uneori sa ai fite, dar daca exagerezi...si noi (sau cel putin eu) ne referim la faptul ca a inceput sa exagereze cateodata.
Ma rog, fiecare are parerea sa.
|
|
|
| billth |
|
Elite
Group: Devoted Member
Member No.: 4

|
emi, respect parerea fiecaruia.in fine, imi place de ariciul meu fitos ... :smile: =P :yes:
|
|
|
| elenusha |
|
Heilig
Member No.: 44

|
e si normal sa aiba fite din cand in cand wtf , e Bill Kaulitz ! :fangs: nu asta ma deranjeaza ... nu-mi place de exemplu lookul prea feminin , sau lanturile alea super-big pe care si le pune cateodata ...si bluza aia gri sclipitoare X_X acum imi place parul lui pentru ca nu mai are suvite e boon : :woaw:
|
|
|
| Inna |
|
?
Group: Super Senior
Member No.: 80

|
Nu prea imi place sa a devenit prea efeminat But anyway he's ma' lil piece of secs :lol:
|
|
|
| alexya |
|
Wo Sind Eure Hande
Group: Beginner
Member No.: 101

|
^mi`a placut mult partea cu "my lil` piece of secs" :wub: hmmmm... mie nu imi mai place bill in sensul "oh doamne, oh doamne, te iubeeeesc. :wub:" no way. intr-adevar, pot spune ca e frumos, talentat si atragator :"> mi-ar placea sa lase deoparte bluza aia gri cu paiete. XD si mie imi plac lanturile alea maaaari. :|
|
|
|
| romy |
|
Wo Sind Eure Hande
Group: Beginner
Member No.: 48

|
ce nu imi place e ce de ce nu is face cunoscut id XD X_X ...asta e tot :lol:
|
|
|
| billuza |
|
Heilig
Member No.: 54

|
io ii detest ciocatele=))) alea NU LE SUFAR mai bn in tenisi / adidasi / ce o vrea numa nu in ciocate
|
|
|
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|
Skinned by Crazy Monkey/Eddie2K9/Tazz #1 Fan
|