|
| Welcome to Tokio Hotel Romania. We hope you enjoy your visit.
You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.
Join our community!
If you're already a member please log in to your account to access all of our features:
|
|
NEWS
Quick Login
Staff
ADMNINISTRATORI
Rhea Nico
CODING STAFF
Yoanna
MODERATORI
Dydytza Peper
|
|
Desene
| gabytza |
|
Elite
Group: Elite
Member No.: 19

|
omg .... de fiecare data cand intru aici ... dau de mult talent ... foarte mult talent ... romy super desenele :X:X 2 dintre pozele mele preferate :X:X si rody ca de obicei imi bucuri ochii :X:X si ma lasi fara cuvinte :X:X alina :X:X foarte frumoase :X:X u cand mai desenezi ? .... mie dor de desenele facute de tine :*:*
|
|
|
| billth |
|
Elite
Group: Devoted Member
Member No.: 4

|
desenele sunt facute de mine.tineti cont ca nu am mai desenat de 25 ani...va dau liber la ras... dar eu rad de mine ca mi-a luat mai mult sa desenez parul lui bill...la cat par are... iete 3 incercari ...pe langa frumusetea nepamanteasca a lui bill, sigur desenele mele sunt niste caricaturi... am incercat...desenele le dedic lui nico...eam-a indemnat sa desenez... (Posted Image) (Posted Image) (Posted Image)
|
|
|
| mada_printesita |
|
irgendwie. irgendwo. irgendwann.
Member No.: 25

|
acum vad de la cine a mostenit alina talentul :yes: sunt superbe desenele, pe primul il ador:X
|
|
|
| billth |
|
Elite

|
multumesc,mada pt apreciere...da,alina e mult mai buna decat mine...eu m-am bosorogit ...
|
|
|
| Rhea |
|
protège moi
Group: Admin
Member No.: 1

|
0_o 0_o 0_o 0_o 0_o rody, daca dupa 25 de ani, in care nu ai desenat deloc, ai desenat asa frumos, imi imaginez cum desenai inainte imi plac desenele:X:X:Xmai ales primul!! eu deabia pot sa pun creionul pe foaie :lol: ce n-as da sa am si eu jumate din talentul vostru 8->
|
|
|
| nicoletagenoveva |
|
Super Elite
Member No.: 2

|
:flower4u: :flower4u: :flower4u: :flower4u: de la BELLU si de la mine pt.tine ubita! :bk: :bk: sper ca ne vei mai incanta cu lucrarile tale si ALINA cu ale ei!....lol...ce familie talentata! :bk: :flower4u: :bk:
LOVE YA GIRLS! :bk: :flower4u: :bk:
multumesc pt dedicatie! :blush:
|
|
|
| billth |
|
Elite

|
ms pt laude. iata alt desen...de fapt doua...in primul uitasem aliunitza.ptiu cum de o uitasem? sa imi fie rusine ! in al doilea i-am dat alunita inapoi =P cand am desenat am ascultat mel celor de la jonas brothers-when you look me in the eyes... de aia uitasem de alunitza... sunt constienta ca nu mi-a iesit bine deloc,dar uite ca am curajul sa va arat caricatura lui bill...gura nu prea imi iese,in poza aceea e chiar botic... fara alunitza (Posted Image) refacut cu alunitza (Posted Image)
|
|
|
| Rhea |
|
protège moi

|
ochii sunt superbi, iti iasa cel mai bine! ii ador <33
|
|
|
| nicoletagenoveva |
|
Super Elite

|
:huggles: :flower4u: e superb mai!...hmm..cred ca mi-l aduc aminte....e cumva de la premiera lui ARTHUR und die MYNIMOYS...sau ceva de genul....sau....hmm... :bk: :bk: pt tine! :flower4u:
si vreau un creion mai negru!....carbune ,cevA!...ca sa se vada mai bineeeeeeeeee =D
:bk: :bk: :flower4u: :flower4u: :bk: :bk:
|
|
|
| dydytza_bill |
|
Boop,Boop!
Group: Moderator
Member No.: 85

|
(Posted Image) (Posted Image) (Posted Image) sursamade by lu_nana88 mi s-au parut foarte frumoase si am vrut sa vi le arat si voua =D are talent :yes: edit:rody,desenele sunt superbe :yes: :yes: chiar ai talent :yes:
|
|
|
| Anna |
|
Spring Nicht
Group: Senior
Member No.: 11

|
^ ultimile 2 sunt pur si simplu superbeee:X:X:X si rody mama 0_o 0_o 0_o 0_o de ce te subestimezi desenezi geniaaal 0_o esti bunaaa de tooot pe buneee
si si ochii iti ies suuper si si si nasuuuu (eu am o pb cu nasu numi iese nici o data) sa mai deseneezi ca tu chiar ai talent si ali tea mostenit
mooo da cel putin primu desen e suuuuuperb :X:X
|
|
|
| billth |
|
Elite

|
multumesc , fetelor. stiu ca trebuie materie prima,carbune.poate maine cumpar si poate mai fac...lol...imi deschid galerie cu desene special pt bill...mor de ras...
|
|
|
| gabytza |
|
Elite

|
my god ..... cat de bine desenezi :X:X:X dupa 25 de ani ? .... de ce nu ai mai desenat :( ..... asa macar in timpul liber ...... daca dupa 25 de ani desenezi asa .... iti dai seama ce minunatii ti-ar fi iesit daca mai desenat intre timp ......
primul desen ... din primul post al tau cu desenele tale ... superb :X:X i love it :X:X ....
cum fata sa-i uiti alunita ? .... hmmm .. :P ... imi place cu iai facut ochii :X:X parca se uita prin tine :X:X .....
dydy primu desen ... :X:X: superb X:X:x .... cu ce fel de creion e facut ? ... si al doilea si tom .... toate sunt frumoase :X:X
rody .... mai vreau desene ... stia nico ce stia .... nico ... ce bine ca ai impins-o de la spate sa deseze :X:X:X
>:D< :*
PS : de abea astp sa mai vad desene :*:*
|
|
|
| billth |
|
Elite

|
inca o caricatura a lui bill...poza favorita a mea e foarte mica, mai multe detalii nu am potut reda...astept critici...critica e constructiva... (Posted Image)
|
|
|
| gabytza |
|
Elite

|
nu e caricatura :P ..... mie imi place :X:X: doamne ce nas perfect ii faci .... ce zic .. ca nas perfect are .... si ochii :X:X .... urechea pot sa zic ca mi se pare putin ciudata ... dar ..... desenu e frumos foc .. felicitari .... sa mai desenezi :*
astept cu nerabdare desene de la tine :*
|
|
|
| billth |
|
Elite

|
urechea asa apare in poza,aiurea. si asa el are urechi aiurite,dar imi plac.am pus accent pe fata linistita...senina... multumesc pt apreciere.
|
|
|
| Rhea |
|
protège moi

|
daa, el are urechile cam ciudate=)) si cred ca e destul de greu sa desenezi, dar ti-am zis si pe mess, imi place foarte mult, nasul e perfect desenat!
|
|
|
| TheBlackRose |
|
Heilig
Group: Junior
Member No.: 10

|
oh my god... cat talent..... ce desene.... bv fetelor :huggles:
|
|
|
| nicoletagenoveva |
|
Super Elite

|
:bk: vreau sa iti iei carbuneeeee! :tk:
:flower4u: :flower4u: :duckride: :duckride: :flower4u: :flower4u: :tantrum: :tantrum: vreau in carbuneeeeeeee....ca sa se vada cat de fain desenezi! :bk: :bk:
|
|
|
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|
Skinned by Crazy Monkey/Eddie2K9/Tazz #1 Fan
|