|
| Welcome to Tokio Hotel Romania. We hope you enjoy your visit.
You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.
Join our community!
If you're already a member please log in to your account to access all of our features:
|
|
NEWS
Quick Login
Staff
ADMNINISTRATORI
Rhea Nico
CODING STAFF
Yoanna
MODERATORI
Dydytza Peper
|
|
Forum Romanesc Th Oficial!
| Emi |
|
Oh well...
Group: Elite
Member No.: 6

|
Parca forumul nostru era cel oficial. :lol:
Eh, asta e...si asa nu merita.
Bravo Augusta.
|
|
|
| nicoletagenoveva |
|
Super Elite
Group: Admin
Member No.: 2

|
| QUOTE (Emi @ Jun 22 2008, 01:39 PM) | Parca forumul nostru era cel oficial. :lol:
Eh, asta e...si asa nu merita.
Bravo Augusta. |
:stupid: nop bita!...si al nostru(cel vechi) si al AUGUSTEI au depus formele in acelasi timp asta toamna...dar...hmm...AUGUSTA MERITA TOATE FELICITARILE!....important e ca avem forum oficial TH in ROMANIA! :yes: :yes:
|
|
|
| Emi |
|
Oh well...

|
OK, dar peste tot se stia ca forumul nostru era cel oficial.
Ma rog, asta e.
|
|
|
| billth |
|
Elite
Group: Devoted Member
Member No.: 4

|
nu poti spune emi ca nu merita ! stii cum se zice: ,, fie ca cel mai bun sa castige !" este meritul lor. au fost remarcati. si forumul vechi merita , cei drept! dar A disparut forumul vechi ! si munca forumistilor s-a dus pe apa sambetei,din cauza ignorantei !presupun ca augusta e chiar FAN tokio hotel ! si asta conteaza foarte mult ! inca o data : FELICITARI !
|
|
|
| Emi |
|
Oh well...

|
Nu, nu, nu! Ziceam ca al nostru nu merita. :lol:
Site-ul este superb, forumul il stiu.(ieta, sunt inscrisa 0_o ...am uitat parola :lol: )
Treaba e ca noi am trecut prin multe spargeri si alte lucruri nefavorabile. Forumul nostru vechi (nu cel vBuletin, celalalt) ar fi meritat sa castige...dar...
|
|
|
| billth |
|
Elite

|
da, am inteles ce ai vrut sa spui . dar sa ne bucuram , pt ca astfel suntem recunoscuti ca o tara unde sunt fani dedicati trup si suflet trupei TH ,indiferent de forumul din care facem parte ! pe locuri, fiti gata , start : concertele TH in romania ! deja ma vad la ,,sosire" !
|
|
|
| Emi |
|
Oh well...

|
Am role in picioare si te intrec. 0_o Whoo-ha!
Stai, alergm amandoua pentru aceeasi cauza...nu e rost de competitie. 0_o
Da, ai dreptate, acum fanii romani sunt recunoscuti ca fiind fani devotati, si poate (poate) ni se maresc sansele pentru un concert. :silly: ...
|
|
|
| gabytza |
|
Elite
Member No.: 19

|
forum oficial . . . omg . . . numi vine sa cred . . . p siteul asta ma mai plimbam din cand in cand . . numai k nu mam inregistrat ;)) super tare :X:X emi c bine ar sa fi sa ni s mareasca sansele pt un concert . . . ar fi nemaipomenit :X:X:X
|
|
|
| Monica |
|
Heilig
Group: Junior
Member No.: 13

|
UBER FERICITA :lol:
Bravo Augusta! Stiu cat de devotata este si merita din plin sa castige.
Inca sunt in soc, trebuie sarbatorita vestea asta.
|
|
|
| .bliSs. |
|
Spring Nicht
Group: Senior
Member No.: 22

|
| QUOTE (billth @ Jun 22 2008, 01:44 PM) | nu poti spune emi ca nu merita ! stii cum se zice: ,, fie ca cel mai bun sa castige !" este meritul lor. au fost remarcati. si forumul vechi merita , cei drept! dar A disparut forumul vechi ! si munca forumistilor s-a dus pe apa sambetei,din cauza ignorantei !presupun ca augusta e chiar FAN tokio hotel ! si asta conteaza foarte mult ! inca o data : FELICITARI ! |
Nu am inteles ce ai vrut sa spui acolo "din cauza ignorantei" :paranoid:
de data asta nu a fost vina noastra ca am ramas fara forum, ci a celor de la conducere.. problema cu serverul nu mai tine de noi. (admin) - sau poate tu te-ai referit la alte forumuri, nu la ultimul care totusi, nu e pierdut. Poate speranta voastra e...
btw... normal ca ma bucur pt faptul ca avem un forum oficial deja.. dar
intrebare: de ce nu ne mutam acolo ca tot e oficial forumul?
|
|
|
| billth |
|
Elite

|
| QUOTE (.bliSs. @ Jun 22 2008, 02:40 PM) | | QUOTE (billth @ Jun 22 2008, 01:44 PM) | nu poti spune emi ca nu merita ! stii cum se zice: ,, fie ca cel mai bun sa castige !" este meritul lor. au fost remarcati. si forumul vechi merita , cei drept! dar A disparut forumul vechi ! si munca forumistilor s-a dus pe apa sambetei,din cauza ignorantei !presupun ca augusta e chiar FAN tokio hotel ! si asta conteaza foarte mult ! inca o data : FELICITARI ! |
Nu am inteles ce ai vrut sa spui acolo "din cauza ignorantei" :paranoid:
de data asta nu a fost vina noastra ca am ramas fara forum, ci a celor de la conducere.. problema cu serverul nu mai tine de noi. (admin) - sau poate tu te-ai referit la alte forumuri, nu la ultimul care totusi, nu e pierdut. Poate speranta voastra e...
btw... normal ca ma bucur pt faptul ca avem un forum oficial deja.. dar
intrebare: de ce nu ne mutam acolo ca tot e oficial forumul?
|
scumpa mea bliss, ma refeream exclusiv la ignoranta administratorului sau administratorilor de pe forumul vechi, nu la forumistii de acolo.ai vaz ca am zis ca munca acestor forumisti s-a dus pe apa sambetei.din cauza ignorantei altora.
|
|
|
| .bliSs. |
|
Spring Nicht
Member No.: 22

|
despre ce ignoranta vb? ... poate ca, Cristi nu s-a implicat foarte mult in actiunile noastre dar.. ce-i cu asta?
ah stai stai... inteleg unde duce tot.
si inca ceva, nu ma mai lua cu "scumpa mea" mie una imi pare ca suna ironic cum ai spus-o acum. si chiar daca nu ar fi fost asa, nu-mi prea plac mie dulcegariile astea cu persoanele cu care nu sunt apropiata.
|
|
|
| Emi |
|
Oh well...

|
Hai Bliss nu fi asa intepata.
Sa stii ca a fost foarte multa ignoranta pe vBuletin din partea lui Cristi.
Topicuri aiurea, site-ul nu era actualizat deloc, etc. (inca mai era faza cu revista oficiala sau semnaturile pe vedeta.ro pentru concert aici)
Cel putin asa spun eu, nu stiu la ce s-a referit exact Rody.
Ai dreptate si tu, pierderea forumului nu e vina lui Cristi si nici a noastra...dar...
|
|
|
| billth |
|
Elite

|
multumesc, emi. tu ai inteles perfect ce am vrut sa zic prin ignoranta .
|
|
|
| Iulia |
|
Wo Sind Eure Hande
Group: Beginner
Member No.: 58

|
Ce caca. Era mai bine daca era un singur forum oficial TH nu o mie de forumuri oficiale TH. Sunt total dezamagita. Oricum eu cred ca raman p-asta [si asa nu mai sunt fana TH infocata].
Si Cristi era un admin foarte bun pe vremea cand eram pe myforum [ce vremuri bune erau p-atunci :huggles: ] Da` de cand s-o mutat serveru` pe .ro s-o dus tot de rapa. In fine, daca voi va bucurati, bravo voua.
Eu una consider ca nu am de ce sa ma bucur. Halal uniune intre fanii TH in Romania.
|
|
|
| nicoletagenoveva |
|
Super Elite

|
dar nu e obligatoriu sa mergem toti pe forumul AUGUSTEI!
cine vrea ramane aici,merge si acolo,daca se rezolva cu vechiul forum(...doamne ajuta!....si nu pt CRISTI ci pt.noi toti ceilalti!) vom merge acolo.... doar acum nu pleaca toti userii de pe thus pe tha ca e oficial?!
asta e o prostie!...dar ne bucuram ca suntem in sfarsit recunoscuti ca si comunitate de fani TH din ROMANIA!...asta e important! :yes: :yes:
|
|
|
| Iulia |
|
Wo Sind Eure Hande
Group: Beginner
Member No.: 58

|
^ Ma enerveaza la culme cand faceti raport la forumul americanilor. Nu inteleg ce legatura au alea cu forumul NOSTRU din ROMANIA oficial!
|
|
|
| nicoletagenoveva |
|
Super Elite

|
| QUOTE (Iulia @ Jun 22 2008, 03:40 PM) | | ^ Ma enerveaza la culme cand faceti raport la forumul americanilor. Nu inteleg ce legatura au alea cu forumul NOSTRU din ROMANIA oficial! |
:smile: iulia,era doar un exemplu! si am sa te rog sa iti tii nervii in frau ca si asa sunt multi pe aici!..nu avem nevoie de alte discutii inutile!
multumesc de intelegere! :smile:
|
|
|
| purple_tourniquet |
|
You f$%^*# twat!
Member No.: 3

|
forum oficial 0_o nici macar nu stiam ca exista 0_o
scuzati...dar cine e Augusta...vreau sa aflu :blush:
|
|
|
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|
Skinned by Crazy Monkey/Eddie2K9/Tazz #1 Fan
|