Forum Pomoc (EN) Szukaj Użytkownicy Kalendarz Ukryta Wioska

Pages: (4) « First ... 2 3 [4]  ( Go to first unread post )

Bleach - Manga&Anime
Goenitz
Posted: Nov 6 2009, 12:33

Jounin
*

Group: Members
Member No.: 238

Bleach 380
Wspaniałe wejście Ichigo przedłuży się jeszcze trochę. Najdziwniejsze jest to, że Zaraki walczy z Yammym na luzie i wygrywa. Z Nnoitra musiał ściągnąć opaskę i chwycić miecz dwoma rękami. A tu z ciosu na cios zaczyna dominować nad espadą 0 blink.gif. Skraca go o kolejne fragmenty ciała laugh.gif wink.gif. Dziwne to wszystko. Albo level mu podskoczył po pokonaniu ostatniego przeciwnika, albo autor mangi się trochę gubi co do poziomów siły. Możliwe jest też, że specjalnie robi takie rzeczy by nie przedłużać już walk, tylko przejść do sedna. Sam Yammy mówił do Ichigo, że wszyscy z espady począwszy od Grimmjow do Starka są słabsi niż on.
Nowy rozdział 6/10.

--------------------
user posted image
Poznaj świat emulacji
Zobacz:
>>Click<<
Goenitz
Posted: Nov 28 2009, 09:33

Jounin
*

Member No.: 238

Jak ja to lubię. Duble post hyperclap.gif.

Ostatni rozdział jaki opisywałem to Bleach 380. Nie dość, że nikt po mnie nic nie napisał, to Ichigo jak się nie pojawił na ziemi tak dalej go nie ma tongue.gif. Ale mniejsza o to. Niedługo tak zapewne będzie, że chapter rozpocznie się od tego, że brama otworzy się na ziemi i wszyscy będą się dziwili kto to może być biggrin.gif. Pewnie Aizen i jego ludzie też.

Bleach 383
Nawet mnie się podobał. Zaczynałem wątpić w Yammiego i jego siłę. Aż tu nagle zregenerował się i zmienił trochę swój wygląd. Pewnie teraz sprawi więcej kłopotów. Mam tylko nadzieje, że autor nie skupi się głównie na pokazywaniu tej walki i przez to powrót głównego bohatera jeszcze by się wydłużył.
Druga sprawa to Kaname Tousen. On zapewne chce nałożyć maskę. I pewnie będzie miał większą siłę niż vizardzi, bo sam Aizen nazwał ich wcześniej niedorobione Arrancary. Całkiem możliwe, że formy po przemianie ludzi Aizena są bardziej dopracowane i co za tym idzie silniejsze.

--------------------
user posted image
Poznaj świat emulacji
Zobacz:
>>Click<<
Plaga
Posted: Nov 28 2009, 17:10

M&A Fun
*

Member No.: 134

383:
kolejna przemiana yammiego, kolejne kłopoty dla byakuyi i kenpachiego ale znając życie i tak wygrają z nim bez większych ran:P:P
Jestem ciekawa co ma jeszcze z zanadrzu kaname jakoś ten pomysł z maską niezbyt mi się podoba tongue.gif tongue.gif Teraz tylko czekać na przybycie ichigo....
8/10
Plaga

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
DM™
Posted: Nov 29 2009, 17:14

Genin
*

Member No.: 420

Ogólnie te same odczucia co Plaga tongue.gif yammiemu znowu odwala (niezabardzo udany członek espady moim zdaniem xDD i to on jest ZERO), ale i tak ken i byakuya go rozniosą.
Co do Kaname, long sworda i samego Aizena bez watpie oni też się podrasowali jakoś tongue.gif

Pozdro \m/ ;]

--------------------
user posted image

Jak ktoś chce na Lockerz niech pisze do mnie na PW! Wysle zapro ;]

Topic OptionsPages: (4) « First ... 2 3 [4] 

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0878 seconds | Archive