InvisionFree gives you all the tools to create a successful discussion community. | Welcome to Descarga de novelas. We hope you enjoy your visit.
You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.
Join our community!
If you're already a member please log in to your account to access all of our features:
|
|
Conducerea
|
Diverse anunturi
|
Linkuri
|
Administratori:
@ Kataky`
@ anja
@ anknan
@ Katta
Moderatori:
@ LauraPink
@ Lavyctoria
@ Nikoletth
@ yoanna
|
@ Este foarte important sa cititi
REGULAMENTUL!
@ Cititi de asemenea si
NOILE REGULI!
@ Numarul de mesaje necesare pentru a primi permisiunea de a downloada este 10.
@ Va rog sa va completati profilul cu cateva date personale, cum ar fi sexul, varsta, locatia si adresa de email. (In meniul My Controls, categoriile Manage Additional Profile si Edit Profile Info).
|
@
REGULAMENT
@
Permisiuni pentru a downloada
@
Avertismente si banari
@ Semnatura
|
|
|
|
Megaupload A Fost închis De Fbi!
| andy |
|
Active

Group: Members
Member No.: 802

|
Of din pacate vestile nu sunt bune deloc!Daca n-ati auzit pana acum de SOPA, reprezinta un acronim pentru Stop Online Piracy Act. Mai departe? Este o lege propusa in 26 octombrie 2011 in Camera Reprezentantilor SUA. Va fi dezbatuta pe 24 ianuarie in Senat si tot cam atunci se va decide si soarta Internetului. Suna tragic, da, insa este si mai grav de atat. Cum actioneaza SOPA, in mare? Se bazeaza pe principiul blocarii DNS-urilor, principiu folosit in China, Siria si Iran. Blocarea DNS-ului impiedica accesarea acestuia prin tastarea adresei in bara. Totusi, cand se intampla asta? Oricand o mica parte din continutul unui site este disputata ca fiind proprietatea altcuiva, cateva fotografii, spre exemplu. Ce se intampla cand site-ul este raportat si blocat? Traficul din SUA este scos din ecuatie, statisticile unui site mare scazand dramatic. Companiile de advertising sunt obligate sa taie orice relatie cu un site de pe lista neagra, la fel cum se intampla si cu procesorii de plati electronice, obligati sa blocheze conturile afiliate site-ului. Care sunt site-urile cele mai expuse in aceasta situatie? Retelele de socializare, providerii de hosting si paginile personale, precum blogurile. Chiar daca, pentru moment, nu vom fi afectati in mod direct, niciodata nu se stie cand asemenea masuri vor fi acceptate la nivel global, distrugand Internetul. Site-uri mari planuiesc sa protesteze impotriva SOPA: Google, Yahoo, Facebook, eBay, PayPal, Twitter, Wikipedia, AOL, Reddit, dar si alte sute de site-uri iau atitudine impotriva SOPA. Gigantii planuiesc sa isi inchida site-urile temporar, pentru a arata lumii ce inseamna cenzurarea acestora.( http://randomlemons.com/va-distruge-sopa-i...rii-megaupload/
|
|
|
| Nikoletth |
|

Senior

Group: Moderators
Member No.: 1.713

|
Dap Katta.... la asta m-am gandit si eu ... 
Insa citind pe siteuri totusi nu inteleg ceva.... serialele puse de noi sunt inregistrate de omuleti si daca asta e ilegal poate ar fi trebuit sa fie ilegal si inregistrarea in sine (atunci sa nu mai fie de vanzare tot feluri de recorderi...)... pe de alta parte americanii tot timpul au probleme cu puterea. Mor daca nu detin controlul. Incep si eu sa fiu anti din pacate.... ei cred ca sunt Dumnezeul desi "tara" lor nu ar exista fara noi (restul lumii care in opinia lor nu valoreaza nimic..... ) Pe cat de destepti se cred ei nu s-au gandit ca datorita pirateriei desi cica s-au pierdut multi bani (nu de parca cu droguri si alte cele ce se intampla pe acolo nu sunt mult mai multi bani in joc... ) s-au facut reclame pe la noi (Europa) la multe seriale de care poate fara acesti useri nu am fi auzit. Si asta include si telenovelele Oameniilor le-a placut serialul si au inceput sa scrie mailuri si petitii s.a.m.d. la televiziuni, radio ca sa fie difuzat si la noi. Asa ca vazand cererea mare televiziunile au cumparat licenta... atlfel nu cred ca jumatate ce se difuzeaza acum la noi ar fi fost posibil... nu prea ar fi avut raiting... parerea mea...
Iar cu megaupload... nu stiu ce sa spun. Eu persoinal mai am speranta. Multi compara asta cu YouTube care a castigat procesele de acest gen.... daca acolo e voie de ce nu e OK si megauploadul... multi se intreaba.
Acum cateva minute am citit ca grupul de hackeri Anonymus ameninta ca o sa atace mai multe siteuri din cauza ca au indtrazni astia necioplitii sa inchida megauploadul. Sunt chiar funny hackeri astia. Eu sper ca acest protest sa iasa cu bine pt noi 
Iar pana atunci nu stiu ce sa spun.... Eu astept o saptamana sa vad ce se intampla.... E funny, ca am citit undeva in legatura cu acest proces ca oamenii oricum tot timpul gasesc alternative, deci asta e un heads up cred ca mai ales noi romanii suntem chiar inventivi uneori lol 
http://techcrunch.com/2012/01/19/anonymous...ent-of-justice/
--------------------
|
|
|
| mayte_dulce |
|

Regular

Member No.: 18

|
Hackerii deja au atacat site-ul FBI din cate am auzit,Universal Music si inca nu mai stiu ce;exact la asta ma gandisem si eu,bun,lupta contra pirateriei pt ca datorita ei pierd televiziunile,casele de discuri,nu se mai cumpara discuri,nu mai merge lumea la cinema,pierd producatorii,artistii si toti cei implicati,dar nu se gandesc la faptul ca site-urile astea pe care se pun muzica,filme,gen youtube,megaupload etc inseamna si o mare publicitate la nivel mondial,ceea ce nu se intampla inainte cand nu exista internetul?ca sa dau doar un exemplu,cata publicitate aduce vevo-ul marilor artisti si caselor de discuri care si-au pus acolo atatea melodii,videoclipuri in asa fel incat lumea sa le cunoasca;si apoi nu-s eu asa de sigura ca si daca se inchid toate astea,or sa creasca vanzarile la discuri,dvd-uri si altele de nu stiu cate ori,ma indoiesc,pt ca sunt scumpe si pentru ca lumea s-a dezobisnuit sa faca acest lucru.
--------------------
|
|
|
| newchriss |
|

Beginner

Member No.: 2.917

|
--------------------
|
|
|
| mariminita |
|
Active

Member No.: 2.735

|
Din pacate s-ar putea sa fie doar inceputul. Pe 19 trebuia sa se voteze in SUA un proiect legislativ antipiraterie http://ro.wikipedia.org/wiki/Stop_Online_Piracy_Act . Google, Wikipedia si altii au protestat iar votul a fost amanat. Cu toate astea, au fost arestati pentru inceput 7 persoane din staff-ul Megaupload, aflati pe teritoriul mai multor state. NU TOTI AVEAU CETATENIE AMERICANA.. Sunt acuzati ca au incurajat pirateria prin faptul ca ofereau recompense materiale pentru descarcari multiple si stergeau fisierele neaccesate. Mai mult, stergeau doar copia care era denuntata iun loc sa stearga fisierul respectiv din toate serverele lor. Nu prea pare sa fie ceva temporar atata timp cat asociatia care se ocupa cu protectia drepturilor de autor invoca pierderi de jumatate de miliard de dolari. Grupul Anonymous a atacat site-urile FBI-ului. Departamentului de justitie si RIAA.
--------------------
[TCZ]Female,,Romania,Relaxed[/TCZ]
|
|
|
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 InvisionFree gives you all the tools to create a successful discussion community. Learn More · Sign-up Now
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
b
/**********************************
|------------Additional Profile Sections------|
|----By slayer766 of thecodingzone.com---|
| Contains Gender - Age - Country - Mood |
**********************************/
//Set to true to turn on, false to turn off
var Gender_On = true;
var Age_On = true;
var Country_On = true;
var Mood_On = true;
//Add your countries here