Welcome to Descarga de novelas. We hope you enjoy your visit.

You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.

Join our community!

If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:

Conducerea
Diverse anunturi
Linkuri
Administratori:
@ Kataky`
@ anja
@ anknan
@ Katta

Moderatori:
@ LauraPink
@ Lavyctoria
@ Nikoletth
@ yoanna
@ Este foarte important sa cititi

REGULAMENTUL!

@ Cititi de asemenea si

NOILE REGULI!

@ Numarul de mesaje necesare pentru a primi permisiunea de a downloada este 10.

@ Va rog sa va completati profilul cu cateva date personale, cum ar fi sexul, varsta, locatia si adresa de email. (In meniul My Controls, categoriile Manage Additional Profile si Edit Profile Info).

@ REGULAMENT

@ Permisiuni pentru a downloada

@ Avertismente si banari

@ Semnatura

Pages: (6) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Cereti Permis Aici
anja
Posted: Aug 29 2012, 06:28 AM
Image and video hosting by TinyPic

Pisica Admin
*

Group: Admin
Member No.: 25

Impreuna cu ceilalti admini am hotarat sa reducem limita de mesaje la 10

Pentru userii noi:

Cand aveti 10 mesaje, cereti permisiunea de a vizualiza sectiunea de telenovele disponibile pentru download si unul dintre admini v-o va da in cel mai scurt timp daca ati respectat regulile forumului cand ati postat.

--------------------
[TCZ]Female,22,Romania,Happy[/TCZ]user posted image

user posted image
Edith
Posted: Sep 6 2012, 09:21 AM

Newbie
*

Group: Members
Member No.: 3.843

Am citit regulile forumului si am facut 10 postari.Nu sunt prea vorbareata, dar ceea ce mi-a atras mai intai atentia a fost topicul cu foto si comentarii despre actorii favoriti care prin telenovele ne fac sa visam si sa ne imaginam ca suntem intr-o lume ca ''acolo''.As fi vrut sa creez si eu un topic despre actritele si actorii din telenovelele latino-americane, dar erau deja create topicuri cu atat de multi dintre ei.E bine ca exista si o rubrica cu avertismente pentru a ne anunta daca am facut postari gresite si ce ar trebui sa facem.
Pot sa cer permisiunea de a vizualiza sectiunea de telenovele disponibile pentru download?
Multumesc si astept un raspuns de la dvs!
Teresa
Posted: Sep 13 2012, 09:33 PM

Newbie
*

Member No.: 3.856

Am cele 10 postari si cu siguranta nu vor fi ultimele insa acum trebuie sa ma duc la nani 37.gif Sper din tot sufletul sa-mi faceti bucuria de a-mi acorda permisiunea de a vizualiza sectiunea de telenovele disponibile pentru download 8.gif

Edith
Posted: Oct 1 2012, 08:51 AM

Newbie
*

Member No.: 3.843

Sper din suflet sa-mi faceti bucuria de a-mi acorda permisiunea de a vizualiza sectiunea de telenovele disponibile pentru download.Cu ceva timp in urma am cerut permisiunea dar pentru ca nu am primit nici un raspuns am scris acest mesaj.Va rog sa nu uitati de cererea mea! 6.gif
vvioletap
Posted: Oct 8 2012, 03:16 PM

Violeta
*

Member No.: 808

Buna

Sunt un user mai vechi,am avut persimiunea de a downloada dar cand a crescut la 300 de postari s-a sistat.Din pacate din lispsa timpului liber (varsta 9.gif nu am avut cum sa ajung la cele 300 de postari.

Vad ca s-a micsorat considerabil limita de postari pe care cu siguranta ca am depasit-o si sper sa-mi dati si mie permis la sectiunea download.

--------------------
[TCZ]Female,,Romania,Happy[/TCZ]user posted image
corina05
Posted: Oct 12 2012, 12:16 PM

Newbie
*

Member No.: 3.906

QUOTE (anja @ Aug 29 2012, 06:28 AM)
Impreuna cu ceilalti admini am hotarat sa reducem limita de mesaje la 10

Pentru userii noi:

Cand aveti 10 mesaje, cereti permisiunea de a vizualiza sectiunea de telenovele disponibile pentru download si unul dintre admini v-o va da in cel mai scurt timp daca ati respectat regulile forumului cand ati postat.

nu prea am inteles ce trebuie sa fac ca sa obtin permisiunea pt download..ma puteti ajuta?va multumesc:)
plucian_2006
Posted: Nov 2 2012, 05:57 AM

Newbie
*

Member No.: 47

As putea primi si eu permis?
gumus
Posted: Nov 4 2012, 12:16 PM

Junior
*

Member No.: 2.357

Buna as dori si eu permisiunea pentru download.O pot primi?Multumesc.

--------------------
user posted imageuser posted image
anknan
Posted: Nov 6 2012, 07:03 AM

Ich bin dabei, du bist dabei, wir sind dabei, uns zu verlieren
*

Group: Admin
Member No.: 256

Am dat ieri permise 1.gif

--------------------
[TCZ]Female,27,Romania,Happy[/TCZ]
rapfan
Posted: Nov 8 2012, 08:17 AM

Newbie
*

Member No.: 3.937

Va rog frumos permisiunea pentru download. Multumesc 11.gif
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Image and video hosting by TinyPicPages: (6) [1] 2 3 ... Last » Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

b
Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Archive
/********************************** |------------Additional Profile Sections------| |----By slayer766 of thecodingzone.com---| | Contains Gender - Age - Country - Mood | **********************************/ //Set to true to turn on, false to turn off var Gender_On = true; var Age_On = true; var Country_On = true; var Mood_On = true; //Add your countries here var Country_Sets = new Array(); Country_Sets[0] = ["Argentina"] Country_Sets[1] = ["Australia"] Country_Sets[2] = ["Austria"] Country_Sets[3] = ["Belgium"] Country_Sets[4] = ["Brazil"] Country_Sets[5] = ["Bulgaria"] Country_Sets[6] = ["Canada"] Country_Sets[7] = ["Chile"] Country_Sets[8] = ["China"] Country_Sets[9] = ["Colombia"] Country_Sets[10] = ["Canada"] Country_Sets[11] = ["Egypt"] Country_Sets[12] = ["France"] Country_Sets[13] = ["Germany"] Country_Sets[14] = ["Greece"] Country_Sets[15] = ["Hungary"] Country_Sets[16] = ["Italy"] Country_Sets[17] = ["Mexico"] Country_Sets[18] = ["Moldova"] Country_Sets[19] = ["Romania"] Country_Sets[20] = ["Russia"] Country_Sets[21] = ["Spain"] Country_Sets[22] = ["Ukraine"] Country_Sets[23] = ["USA"] Country_Sets[24] = ["UK"] Country_Sets[25] = ["Venezuela"] Country_Sets[26] = ["Others"] //Add your moods here var Mood_Sets = new Array(); Mood_Sets[0] = ["Happy"] Mood_Sets[1] = ["Sad"] Mood_Sets[2] = ["Confused"] Mood_Sets[3] = ["Nervous"] Mood_Sets[4] = ["In Love"] Mood_Sets[5] = ["Relaxed"] Mood_Sets[6] = ["Emo"] Mood_Sets[7] = ["Tired"] Mood_Sets[8] = ["Bored"] Mood_Sets[9] = ["Excited"] document.write("